Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Soția a angajat un asasin plătit ca să scape de soț. După 4 ani de la crimă, a primit o veste-șoc

Publicat:

O americanca a planuit împreuna cu amantul sau sa scape de soțul gelos și sa se îmbogațeasca de pe urma asigurarii de viața a acestuia. Lucrurile pareau sa mearga pe drumul cel bun, însa poliția a primit o marturie neașteptata.

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Lovitura grea pentru Craiova! L-a pierdut pana la finalul sezonului

16:40, 01.05.2024 - Universitatea Craiova a primit o veste rea inainte de finalul sezonului. Trupa lui Costel Galca (52 de ani) nu va mai putea conta in ultimele trei etape pe Ștefan Baiaram (21 de ani), care s-a accidentat in meciul cu Rapid, din etapa #7 a play-off-ului. Oltenii au caștigat la ultima faza in Giulești,…

Cosmin Natanticu și Eliza iși doresc sa devina parinti dar se tem. Ce discuții au avut cei doi pe marginea acestui subiect. „Sa nu se intample”

14:06, 29.04.2024 - Cosmin Natanticu și Eliza s-au casatorit in 2010 și formeaza unul dintre cele mai solide cupluri. Cei doi nu au devenit parinti, iar actorul a explicat de ce nu s-a intamplat asta pana acum, precizand ca daca ar deveni tata, și-ar dori sa aiba un baiat.„Din pacate, in ziua de azi, am foarte multe exemple…

Crima șocanta in Olt! Un barbat și-a lovit soția cu un lemn in cap, dupa care a injunghiat-o

20:00, 01.04.2024 - O noua crima șocheaza Romania! Un barbat din Olt in varsta de 68 de ani și-a ucis cu sange rece soția. A lovit-o cu un lemn in cap, iar apoi a injunghiat-o. Oamenii legii l-au reținut pentru 24 de ore pe agresor, sub aspectul savarșirii infracțiunii de omor.

Dezvaluirile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a fost platit: „Am primit bani sa ucid”

15:35, 23.03.2024 - Atacul terorist din Moscova, Rusia, a șocat pe toata lumea! Iata marturiile șocante facute de unul dintre atacatorii din Rusia. Barbatul susține ca a platit. Ce a dezvaluit cu privire la tragedie.

Crima de la Padina: imaginile care rastoarna tot cazul. Cum ar fi inceput conflictul

03:00, 17.03.2024 - Apar dovezi noi in cazul crimei de la hotelul din Padina, in timpul unei petreceri cu vedete. Imaginile date azi publicitații spun o alta poveste despre incidentul care a avut loc in luna februarie. Ce incearca sa demonstreze avocatul fraților Fabian cu aceasta inregistrare Mai exact, filmarile vin…

Ce pedeapsa a primit barbatul cautat pentru crima, prins de șeful IPJ Vaslui dupa o urmarire ca in filme VIDEO

17:30, 15.03.2024 - Fugarul era cautat pentru omor și a incercat sa iși piarda urma, dar a fost identificat in trafic chiar de șeful IPJ Vaslui. El l-a urmarit cu autospeciala și apoi pe jos, dupa ce individul a abandonat mașina și a incercat sa scape cu fuga.

O italianca a mințit ca are cinci copii ca sa scape de munca și a primit indemnizații de 100.000 de euro

13:40, 10.02.2024 - O femeie din Italia a mințit ca a avut cinci copii, ca sa ia concediu de maternitate și indemnizațiile aferente. Astfel, a delapidat statul cu peste 100.000 de euro. Totul s-a intamplat in perioada 2014-2019.

Și-a incendiat sotia cu care se afla in divort si apoi s-a spanzurat. Crima și sinucidere, la Baia Mare

18:35, 09.02.2024 - „Astazi, 9 februarie a.c., ora 15.15, Politia Municipiului Baia Mare a fost sesizata prin apel 112 despre faptul ca, un apartament de pe strada Uranus din municipiu a luat foc. In interiorul apartamentului au fost descoperite cadavrele a doua persoane, un barbat si o femeie”, a transmis, vineri, IPJ…


Ce parere ai despre aceasta stire?