Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SONDAJ: Armata, Biserica și Jandarmeria pe primele trei locuri în clasamentul încrederii în instituțiile interne

Publicat:

Conform unui sondaj INSCOP realizat in perioada 21 ianuarie – 5 februarie 2019, la comanda Fundației Konrad Adenauer, clasamentul increderii in instituțiile interne este dominat de Armata, urmata de Biserica și Jandarmerie. Armata continua sa fie instituția interna in care romanii au cel mai ridicat nivel de incredere, 64,1% declarand ca au incredere mare și […] The post SONDAJ: Armata, Biserica și Jandarmeria pe primele trei locuri in clasamentul increderii in instituțiile interne appeared first on .

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Sondaj. PSD și PNL, pe primele locuri in intenția de vot pentru alegerile locale. Cum ar vota romanii in funcție de candidatul la primarie preferat.

14:11, 24.04.2024 - PNL inregistreaza o ușoara creștere, iar PSD se afla intr-o scadere de doua puncte procentuale in privința intenției de vot la alegerile pentru consiliile locale, insa partidele Coaliției de guvernare se afla pe primele locuri in preferințele alegatorilor.

Sondaj INSCOP. PSD și PNL, pe primele locuri in intenția de vot pentru consiliile locale

10:05, 24.04.2024 - PSD se afla pe primul loc in intentiile de vot la alegerile pentru consiliile locale, preferat de 28.4% dintre romani, cu circa doua puncte procentuale mai puțin fața de luna trecuta, urmat de PNL care ar fi votat de 26,7%, inregistrand o ușoara creștere. Pe locul trei este AUR.

UPDATE. VIDEO. Primele imagini cu craterul format de drona militara prabușita pe Insula Mare a Brailei

10:55, 29.03.2024 - UPDATE: Au fost publicate primele imagini cu craterul format de prabușirea presupusei drone cautate de autoritați. Armata, SRI, Poliția, Jandarmeria și ISU au izolat zona unde a cazut obiectul intr-o ampla operațiune in Insula Mare a Brailei, transmite publicația locala debraila.ro. Un elicopter al…

Primele imagini cu craterul format de presupusa drona militara prabușita pe Insula Mare a Brailei

10:11, 29.03.2024 - Au fost publicate primele imagini cu craterul format de prabușirea presupusei drone cautate de autoritați. Armata, SRI, Poliția, Jandarmeria și ISU au izolat zona unde a cazut obiectul intr-o ampla operațiune in Insula Mare a Brailei, transmite publicația locala debraila.ro.

Topul increderii in personalitațile internaționale. Regele Charles și Maia Sandu, pe primele locuri. Putin, pe ultimul loc, dar cel mai cunoscut lider

13:11, 13.03.2024 - Ultimul sondaj realizat de INSCOP arata ca pe primele in ceea ce privește increderea in personalitațile internaționale se afla regele Marii Britanii, Charles, precum și președinta Rep. Moldova, Maia Sandu. La popul opus sunt Vladimir Putin și Donald Trump, dar care au cea mai mare notorietate.

Au aparut primele imagini cu bataia din Giulești » Fanii Stelei, conflict sangeros cu rapidiștii

16:16, 29.02.2024 - Rapid - UTA 4-1. Partida a fost umbrita de un conflict care a avut loc inainte de victoria giuleștenilor. Fanii Stelei, infrațiți cu cei ai aradenilor, s-au luat la bataie cu suporterii Rapidului. Au aparut primele imagini cu conflictul sangeros din Giulești. Jandarmeria a transmis ca 4 persoane au…

PSD, PNL și AUR - pe primele locuri pentru europarlamentare. „In ultimele 6 luni, SOS Romania si-a dublat intenția de vot” (sondaj)

09:31, 30.01.2024 - PSD ar obtine 29,5% din voturi, PNL - 18,8%, iar AUR - 18,4%, daca duminica ar avea loc alegeri pentru Parlamentul European, releva datele unui sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro. Procentele sunt raportate la numarul celor care au exprimat preferinta pentru un partid din lista, indiferent…


Ce parere ai despre aceasta stire?