Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Sezonul 1- Episodul 5 din serialul "Unitatea Haules". Noi DEZVALUIRI BOMBA, astazi, la Sinteza Zilei

Publicat:

Noi dezvaluiri fara precedent despre "" si procurorii paraditori, vor fi prezentate in aceasta seara, la , incepand cu ora 21.

Informatiile ce vor fi prezentate astazi, in exclusivitate, la Antena 3, vor cutremura din temelii DNA-ul condus de Kovesi.

Despre cum se "aranjau" dosare grele, cine coordona "paradeala" si cine avea de castigat de pe urma anchetelor, vom afla in aceasta seara, doar la .

Nu ratati episodul 5 din seria dezvaluirilor-bomba!

Citeste articolul mai departe pe ph-online.ro…  

Sursa articol: ph-online.ro


Stiri pe aceeasi tema

Chefi la cuțite, 23 aprilie 2024. Cine a caștigat al doilea battle: „9 farfurii”. A fost o ediție cu mari emoții / VIDEO

23:05, 23.04.2024 - Episodul 16 al sezonului 13 de la Chefi la cuțite, din data de 23 aprilie 2024, a adus multe tensiuni in platoul emisiunii de la Antena 1. A fost o ediție cu mari emoții pentru jurați și pentru concurenți. Iata cine a caștigat al doilea battle!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 14, sezonul 2. Daria Pentelie, interviu exclusiv pe platourile de filmare

23:05, 19.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Bravo, tata! Rezumat episodul 7, sezonul 2, din 31 martie. Gioni reunește trupa Lucky Boys intr-o noua varianta

01:06, 01.04.2024 - In al șaptelea episod din noul sezon Bravo, tata!, telespectatorii au putut viziona cum Gioni merge la Dan Bursuc pentru sfaturi, dar și cum trupa Lucky Boys s-a reunit. Cele mai noi episoade din noul sezon al serialului le vezi pe Antena 1 și in AntenaPLAY.

Cum se simte Madi de la Mireasa, sezonul 8, la doua saptamani dupa ce a ajuns la spital. Mesajul transmis de soția lui Sergiu: "De starea mea de sanatate va spun ca..." / FOTO

10:05, 09.02.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, nu trece prin cea mai buna perioada din viața ei. Fosta concurenta a emsiunii de la Antena 1 se confrunta cu probleme grave de sanatate și de mai bine de doua saptamani se afla internata la spital. Iata Care este starea de sanatate a lui Madi!

Podcastul lui Ionuț Vulpescu - invitat, Dorel Vișan (sezonul 3, episodul 21)

18:00, 05.02.2024 - Nu a pastrat niciodata in viața sa oamenii care nu l-au iubit: senin, a spus ca „nu are rost”. A preferat, in schimb, sa ii iubeasca pe toți cei care, la randul lor, au in suflet un sambure de credința și dragostea pentru adevar.

Serialul de comedie „Bravo, tata!” revine cu un nou sezon, din 18 februarie, la Antena 1

12:51, 29.01.2024 - Comedia Bravo, tata!, ce ii are ca protagonisti pe Razvan Fodor, Liviu Varciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel, patru barbați din medii complet diferite, care se confrunta cu provocarile parentale intr-o maniera complet unica, revine cu un nou sezon, din 18 februarie, la Antena 1. Serialul va putea…


Ce parere ai despre aceasta stire?