Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Se mărită cu americanul Michael? Ce a spus Andreea Bălan despre inelul misterios de pe deget

Publicat:

si iubitul ei american formeaza un cuplu de jumatate de an si par mai fericiti ca niciodata. Dupa dezamagirea traita din cauza lui Keo, artista si-a gasit fericirea în bratele unui barbat întelegator, sincer si care îi ofera tot ceea ce are nevoie. 

Desi a fost tradata si înselata, dupa 8 ani de relatie cu cel care credea ca avea sa-i devina sot, a fost binecuvântata cu un nou barbat în viata ei si care îi ofera cea mai sincera dragoste. s-a îndragostit…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ema Uta a fost ceruta in casatorie. Alex Bodi i-a pus inelul pe deget blondinei, in Maldive / VIDEO

19:05, 01.04.2024 - Se spune ca atunci cand dragostea este reala și puternica, nimeni și nimic nu poate stea in calea ei. Deși s-au certat și s-au desparțit de nenumarate ori, Alex Bodi și Ema Uta par acum convinși ca sunt facuți unul pentru celalalt. Blonda a fost ceruta in casatorie de barbatul alaturi de care traiește…

Barbat ranit grav dupa ce o mașina a intrat intr-o caruța care circula din sens opus, pe DN25

21:05, 02.03.2024 - Un barbat de 31 de ani a fost grav ranit, sambata seara, dupa ce caruta pe care o conducea si un autoturism s-au ciocnit, pe DN 25, in judetul Galati. La randul sau, o pasagera a autoturismului a fost preluata de echipajele medicale. Traficul este blocat.

Un barbat a sarit pe geamul unul spital din Vaslui, pentru a scapa dintr-un salon COVID. A fost gasit intins pe asfalt

14:10, 01.03.2024 - Caz șocant in Vaslui. Un barbat a recurs la un gest halucinant, din dorința de a evada din salonul COVID in care era internat. Acesta a coborat pe geamul situat la etajul patru, iar mai apoi s-a prabușit. Acesta a fost gasit intins pe asfalt, in stare foarte grava.

Un clujean a fost reținut dupa ce a atacat un barbat, intr-un bar din Arad. Victima a ajuns la spital - VIDEO

15:55, 29.02.2024 - Un barbat din Cluj a fost reținut pentru 30 de zile dupa ce a atacat cu un cuțit alt barbat, intr-un bar dintr-o localitate din județul Arad. ,,In dimineața zilei de 28 februarie a.c., in jurul orei 11:45, polițiștii Secției 8 Rurala Savarșin au fost sesizați despre faptul ca, intr-un local din…

Iulia Salagean are un nou iubit? Fosta soție a lui Alex Bodi, ipostaze romantice alaturi de un barbat misterios / FOTO

13:25, 23.02.2024 - Iulia Salagean ar fi intr-o noua relație! Fosta soție a lui Alex Bodi și-a pus fanii pe jar, dupa ce a lasat sa se ințeleaga ca ar avea un nou iubit. Make-up artistul nu a confirmat acest lucru, dar imaginile vorbesc de la sine!

Bianca Dragușanu, in ipostaze tandre cu un barbat misterios. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana / FOTO

11:05, 11.02.2024 - Bianca Dragușanu și-a pus fanii pe jar, dupa ce s-a afișat in ipostaze tandre cu un barbat, al carui chip a dorit sa nu il dezvaluie. Blondina s-a filmat in timp ce il ține de mana și a postat imaginile pe Instagram.

Romanca de 17 ani data disparuta, vazuta in compania unui barbat misterios, intr-o gara din Anglia. Poliția spune ca este „ingrijorata”

11:31, 31.01.2024 - Poliția britanica este in alerta și a declanșat o acțiune ampla pentru gasirea unei adolescente romance, in varsta de 17 ani, data disparuta de acasa, care a fost vazuta ultima data in compania unui barbat misterios pe imaginile surprinse de o camera de supraveghere.

Zodiile feminine si horoscopul dragostei pentru februarie 2024. Un barbat misterios va schimba viata nativilor Fecioara

11:16, 31.01.2024 - Horoscop special pentru luna februarie. Este luna iubirii, in care celebram sentimentele puternice, ideea de cuplu și de familie. Astrologii au dezvaluit ce le așteapta pe femei și care sunt reușitele de care vor avea parte in plan sentimental. Un barbat misterios va schimba viata nativilor Fecioara.…


Ce parere ai despre aceasta stire?