Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Scad tarifele RCA din toamnă pentru șoferii din România?! Anunțul de ultim moment, ce schimbări vor fi

Publicat:
Scad tarifele RCA din toamnă pentru șoferii din România?! Anunțul de ultim moment, ce schimbări vor fi

Dezechilibrul produs de falimentele a doi din ce mai mari asiguratori de polițe RCA avea sa schimbe, intr-o anume proporție, mersul tarifelor. Dar, toate astea sunt pe cale sa se schimbe, conform vicepreședintelui ASF, anunțand ca scad tarifele RCA din toamna pentru șoferii din Romania.

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol si foto: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ninsori in 14 judete din Romania

08:40, 22.04.2024 - Cu puțin timp in urma, specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au emis o atentionare Cod galben de ninsori insemnate cantitativ in mai multe zone ale Romaniei. Pana cand este valabila atenționarea.

Andrei Ungureanu, decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Ce se intampla cu 'Omul cu Tourette': "Ramas bun" / VIDEO

11:20, 01.04.2024 - Andrei Ungureanu a luat o decizie de ultim moment, dupa ce a anunțat ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iata ce se intampla cu 'Omul cu Tourette'! Anunțul a fost facut chiar pe pagina sa de TikTok.

Anunț ANM de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade Celsius

19:10, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultim moment! Vremea se schimba radical in Romania! Vor fi 23 de grade in Celsius. Dupa episodul de iarna, urmeaza vreme frumoasa in țara noastra.

Schimbari majore in tarifele și perioada de valabilitate a rovinietei: Cum vor fi afectați șoferii

10:10, 11.03.2024 - Termenul de valabilitate a rovinietelor va fi modificat de autoritați. Se introduce rovinieta pentru o zi. CNAIR informeaza utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrazi ca, incepand cu data de 11 martie 2024, ora 00:00, pentru o perioada de aproximativ 3 ore, emiterea ROVINIETELOR in punctele…

Intrarea totala a Romaniei in Schengen se decide la finalul Congresului PPE! Anunțul lui Nicolae Ciuca

00:15, 06.03.2024 - „Nu va fi vorba doar despre o declarație prietenoasa, ci va fi o cuprindere in documentul final al Congresului, prin care se solicita ca Romania sa devina membru cu drepturi depline, respectiv și cu frontiera terestra, a Spațiului Schengen. Ceea ce este foarte important de subliniat este ca in acest…

Anunț ANM de ultim moment! Schimbare brusca a vremii, in Romania

12:11, 02.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important despre vreme! Meteorologii au actualizat prognoza meteo pentru perioada urmatoare. Iata cum va fi vremea in Romania și de ce temperaturi vom avea parte!

Schimbari importante in randul șoferilor! Inmatriculare auto online pentru conducatorii auto romani

07:15, 28.02.2024 - Șoferii din Romania au parte de vești bune! Inmatricularea auto online va fi posibila pentru conducatorii din țara noastra. De curand, Camera Deputatilor a adoptat proiectul de lege, in calitate de for decizional.

Hidroelectrica: Schimbari la transmiterea indexului in februarie 2024. Anuntul companiei pentru cei 600.000 de clienti

12:40, 22.02.2024 - Hidroelectrica: Schimbari la transmiterea indexului in februarie 2024. Anuntul companiei pentru cei 600.000 de clienti Hidroelectrica: Schimbari la transmiterea indexului in februarie 2024. Anuntul companiei pentru cei 600.000 de clienti Hidroelectrica, cel mai mare producator de energie electrica din…


Ce parere ai despre aceasta stire?