Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

SĂNĂTATE NOASTRĂ O plimbare scurtă după masă ajută la controlul glicemiei

Publicat:
SĂNĂTATE NOASTRĂ O plimbare scurtă după masă ajută la controlul glicemiei

Arborii, parcurile și gradinile publice nu se rezuma doar la elemente decorative ale peisajului urban, ci au o multitudine de roluri și beneficii. The post SANATATE NOASTRA O plimbare scurta dupa masa ajuta la controlul glicemiei first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

ACCESIBIL ȘI EFICIENT Integrarea cardului de sanatate in portofelul electronic al telefonului

09:05, 08.05.2024 - Cardul va fi disponibil și in format electronic, direct pe telefon, similar cu un card bancar. The post ACCESIBIL ȘI EFICIENT Integrarea cardului de sanatate in portofelul electronic al telefonului first appeared on Informatia Zilei .

SANATATE SUA ajuta 50 de tari sa-si consolideze sistemele de sanatate

09:45, 17.04.2024 - Statele Unite ale Americii ajuta 50 de tari sa-si consolideze sistemele de sanatate, in cadrul unei strategii mondiale de prevenire a unei noi pandemii, au afirmat marti responsabili americani, citati de AFP. The post SANATATE SUA ajuta 50 de tari sa-si consolideze sistemele de sanatate first appeared…

SUPLIMENTE DE MAGNEZIU Beneficii ale magneziului pentru sanatate

12:35, 01.04.2024 - Magneziul este esențial pentru buna funcționare a organismului, avand o varietate de roluri cruciale, inclusiv reglarea funcției musculare,.. The post SUPLIMENTE DE MAGNEZIU Beneficii ale magneziului pentru sanatate first appeared on Informatia Zilei .

EXCLUSIV: PREJUDICIU URIAȘ – Ajuta-ne sa ne recuperam utilajele și iți dam 1.000 de euro recompensa!

21:30, 20.03.2024 - UTILBEN a inchiriat 6 utilaje firmelor P&H Autotrasporti Internazionali SRL și Katecargo Transport SRL, administrate de Ionuț-Florin Tomoioaga, din Vișeu de Sus, Maramureș. Acesta nu ne-a mai platit chiria pentru utilaje, așa ca am solicitat inapoierea lor. The post EXCLUSIV: PREJUDICIU URIAȘ – Ajuta-ne…

HOTARARE DE GUVERN Salariile din Sanatate se majoreaza cu 20%

23:00, 07.03.2024 - Guvernul a aprobat, joi, 7 martie 2024, ordonanța de urgența care vizeaza majorarea cu 20% a salariilor de baza in Sanatate și Asistența Sociala, The post HOTARARE DE GUVERN Salariile din Sanatate se majoreaza cu 20% first appeared on Informatia Zilei .

BENEFICIILE CEAIULUI Ceaiul din coji de nuca ii ajuta și pe bolnavii de ulcer

19:15, 07.03.2024 - Desi multa lume le considera nefolositoare si le arunca, cojile de nuca au, datorita compozitiei lor, cateva calitati extraordinare. The post BENEFICIILE CEAIULUI Ceaiul din coji de nuca ii ajuta și pe bolnavii de ulcer first appeared on Informatia Zilei .

Beneficiile sucului de Aloe Vera. Nu mulți știu faptul ca poate ajuta la controlul glicemiei

17:56, 06.03.2024 - Aloe Vera este cunoscuta pentru proprietațile sale benefice asupra sanatații intregului organism, insa nu mulți știu despre cat de relevant este sucul obținut din aceasta planta in controlarea nivelului de glicemie.

Sucul de aloe vera ajuta la controlul glicemiei. Cum trebuie consumat

01:40, 06.03.2024 - Nivelul crescut de zahar din sange poate duce la probleme mari de sanatate. Pentru a ține totul sub control, poți consuma suc de aloe vera. Planta este miraculoasa și te ajuta sa iți imbunatațești starea generala daca o vei consuma in mod frecvent.


Ce parere ai despre aceasta stire?