Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Să ne cunoaștem istoria. Reconstituirea Bătăliei de la Podul Jiului

Publicat:

Sambata, 28 octombrie 2017, Muzeul Județean de Istorie „Alexandru Ștefulescu" din Targu-Jiu gazduiește Proiectul Educațional „Sa ne cunoaștem istoria. de la ", organizat de Asoci...

Citeste articolul mai departe pe pandurul.ro…  

Sursa articol: pandurul.ro


Stiri pe aceeasi tema

La Ploiești, spectacol de canto și dans popular dedicat Zilei Naționale a Portului Tradițional

01:55, 10.05.2024 - Astazi, 10 mai 2024, la ora 13.00, Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova este gazda unui spectacol de canto și dans popular cu titlul ”Mandru și frumos este portul popular al Prahovei”, dedicat Zilei Naționale a Portului Tradițional din Romania. Potrivit organizatorilor, la eveniment participa…

Expoziția „Ulița copilariei”: O incursiune captivanta in viața copiilor din satul tradițional

17:10, 08.05.2024 - Muzeul Județean de Istorie și Arta Zalau, instituție publica de cultura care funcționeaza sub autoritatea Consiliului Județean Salaj, va invita la vernisajul expoziției temporare: „Ulița copilariei”. Evenimentul va avea loc vineri, 10 mai 2024, incepand cu ora 13,00, in Beciul Cultural al muzeului.…

Expoziția „Sa scriem caligrafic despre personalitați ale Bucovinei”, la Muzeul de Istorie

11:50, 24.04.2024 - In perioada 18 aprilie-23 mai 2024, Muzeul Național al Bucovinei organizeaza o expoziție cu lucrarile realizate de participanții la concursul de caligrafie „Istoria scrisa frumos. Sa scriem caligrafic despre personalitați ale Bucovinei", care s-a desfașurat in luna martie, pe pagina de ...

MNIT pregatește cea mai valoroasa expoziție din istoria sa: „Razboinici uitați și podoabe eterne (secolul al V-lea p. Chr.)”

13:20, 04.04.2024 - Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) pregatește cu sprijinul Ministerului Culturii și al Primariei Șimleu Silvaniei o expoziție temporara extraordinara, intitulata „Razboinici uitați și podoabe eterne”.

Vernisajul expoziției stradale „Salașuri ale solidaritații. O foto-etnografie a piețelor din Salaj”

08:00, 23.03.2024 - Muzeul Județean de Istorie și Arta Zalau, instituție subordonata Consiliului Județean Salaj, va invita la vernisajul expoziției stradale „Salașuri ale solidaritații. O foto-etnografie a piețelor din Salaj”. Evenimentul va avea loc joi, 28 martie 2024, incepand cu ora 14,00, in zona pietonala din fața…

OMD Visit Maramureș și Muzeul Județean de Istorie și Arheologie Maramureș, donație de rechizite catre o școala din Baia Mare

13:06, 14.03.2024 - Joi, 14 martie, reprezentanți ai OMD Visit Maramureș și ai Muzeului Județean de Istorie și Arheologie Maramureș au livrat donația de rechizite catre Școala Gimnaziala „Mihail Sadoveanu” Baia Mare. ”Astfel, prin sprijinul pe care ni l-ați acordat cu ocazia festivalului de cultura urbana ROOTS, am putut…

Descopera istoria bogata a Vienei: o incursiune in patrimoniul sau cultural

14:50, 29.02.2024 - Conținut oferit de: Partener extern. Viena, capitala Austriei este un oras cu o istorie bogata si un patrimoniu cultural remarcabil! In acest articol, ne aventuram in inima Europei pentru a explora fascinanta capitala a Austriei si pentru a descoperi comorile sale istorice si culturale. Viena este un…

Voievozii care au umplut țara de bastarzi. Fustangii nebanuiți, ramași in istorie cu supranume cuminți

06:35, 25.02.2024 - Istoria medievala a romanilor a fost plina de voievozi implicați in relații extraconjugale. Culmea, cei mai patrunși de patima erau și cei la care nu se aștepta nimeni. In comparație cu ei, Ștefan cel Mare, considerat pe nedrept un fustangiu, era un sfant.


Ce parere ai despre aceasta stire?