Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Rulada de pui cu cârnaţi afumaţi şi ciuperci

Publicat:

Se subtiaza pieptul cu un cutit ascutit intr-o bucata subtire care se aromeaza cu amestecul de plante, se sareaza, se presara deasupra legume deshidratate fara sare, se pipereaza.

Se caleste la foc iute ardeiul taiat cubulete si ciupercile feliate. Se sareaza si condimenteaza dupa gust.
Pe bucata de piept de pui se taie rondele de mozzarellla pe toata suprafata apoi se intind ciupercile si ardeiul calit, se pun carnatii semiafumati, se ruleaza cu grija si se prinde marginea cu 3 scobitori din bambus.

Se pune pieptul in tavita se unge cu ulei de masline, se presara cu legume

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Ce trebuie sa faci cu 15 minute inainte sa scoti cozonacii din cuptor. Asa nu se vor arde, dar se vor coace in interior

09:35, 29.04.2024 - Mai sunt doar cateva zile pana la Paște, iar gospodinele se pregatesc sa organizeze masa pentru sarbatorile pascale. Cozonacul este desertul delicios nelipsit de pe meselor romanilor, dar pentru ca el sa iasa perfect, este musai sa știți ce trebuie facut cu 15 minute inainte sa il scoți din cuptor.…

Fasolea verde romaneasca, preț de infarct in piețe: 'Mai bine o vinde la bucata, sa iși permita oricine 3-4 pastai, de pofta'

02:35, 18.04.2024 - O noua trufanda romaneasca a ajuns pe tarabele din piețele din Romania: Fasolea verde. Pastaile proaspete crescute pe pamant romanesc au insa un preț extraterestru, care ține departe pofticioșii. 49,9 lei kilogramul de fasole verde proaspata, romaneasca. Mai mult de 10 euro.

Fleica de porc la cuptor si ciuperci cu smantana

00:31, 05.04.2024 - Cel mai important pas al acestei retete este marinarea carnii de porc, cu o zi inainte de a fi gatita. Ingrediente: 1 bucata de fleica de porc sare, piper 1 lingura ulei 1 lingura de cimbru 2-3 catei de usturoi 1 lingurita boia afumata 1 lingura de mustar Se condimenteaza carnea cu ingredientele de…

Rețete de POST: 30 de BUCATE populare pentru post

09:55, 29.03.2024 - Mancare de gutui Ingrediente  2 gutui 1 lingura de faina 5-6 linguri de zahar (daca gutuile sunt mai acrisoare, atunci puteti pune mai mult zahar ) 80 ml ulei Mod de preparare  Se spala gutuile, dupa care se taie felii, nici prea groase nici prea subtiri. Incingem uleiul, peste care vom pune feliile…

REȚETA DE POST: Painici cu „lapte” vegetal (VIDEO)

21:40, 18.03.2024 - Luni, 18 Martie a inceput Postul Paștelui. Acesta dureaza 48 zile, mai precis, pana in data de 4 Mai. Postul reprezinta abținerea de la anumite alimente, dar și pocaința, spovedania și pregatirea spirituala. Postul Mare reprezinta o perioada de pregatire spirituala, insa, pe langa spovedanie și pregatire…

Mancare de mazare cu pui: o idee buna de pus in practica pentru masa de pranz. Sfaturi pentru un gust intens

23:21, 02.03.2024 - Acest fel de mancare este perfect pentru orice perioada in care nu ai prea mult timp pentru gatit, pentru ca se prepara destul de repede. Nu dureaza mai mult de 30-40 de minute pentru a pune toate ingredientele laolalta, iar rezultatul este un preparat delicios pe care intreaga familie il va indragi.Un…

Festin culinar de 1 Martie, chiar la tine acasa! Cum prepari cel mai delicios sushi pe care l-ai mancat vreodata: rețeta, pas cu pas

11:10, 01.03.2024 - Ingredientele de care ai nevoie: - orez pentru sushi - alge nori (foi de alge speciale pentru sushi)- oțet de orez- zahar- sare- pește proaspat (ton, somon sau crab stick)- legume proaspete (castraveți, avocado, morcovi)- wasabi (opțional, in funcție de gusturi)INSTRUCTIUNI- Clatește orezul cu apa rece…

Ciorba de peste se face doar cu patru legume. Secretele preparatului traditional, asa se facea odinioara

18:05, 22.02.2024 - Ciorba de pește este unul dintre cele mai iubite feluri de mancare, dar nu toate gospodinele știu sa il pregateasca. Majoritatea pun in aceasta supa o mulțime de legume, dar specialiștii spun ca ai nevoie de doar patru ingrediente. Secretele preparatului tradițional, ca sa iasa ca odinioara. Ingredientele…


Ce parere ai despre aceasta stire?