Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

”România trebuie să treacă la euro cât mai repede”

Publicat:

Acesta afirma ca Romania are nevoie de capital in euro ca sa poata finanța marile proiecte de infrastructura, deci cele generatoare de creștere economica susținuta pentru noul ciclu politic și economic, insa "banii pentru așa ceva sunt in special denominați in euro". Profesorul de la ASE a mai vorbit in interviu despre atentatul de la Nisa, care afecteaza doua puncte nevralgice ale europenilor, respectiv libertatea de circulație și economia, precum și despre piața de capital și listarea pe bursa a companiilor cu capital de stat. AGERPRES: Am vazut cu toții atentatul de la Nisa. Cum percepeți aceasta…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Macron isi detaliaza planul evitarii unei morti ”brutale” a Europei si isi asuma pozitia cu privire la trimiterea de trupe in Ucraina si luarea in calcul a armei nucleare. ”Triplu risc existential la adresa Europei noastre”, ”militar si de securitate”, ”e

16:55, 02.05.2024 - ”Daca rusii au sa strapunga liniile frontului, daca va exista o cerere ucraineana – nu e cazul in prezent -, va trebui sa ne punem in mod legitim intrebarea”, declara presedintele francez intr-un lung interviu publicat joi de saptamanalul britanic. Seful statului francez a creat o controversa la sfarsitul…

proiectul gigant care deja se construiește in țara noastra

10:51, 29.04.2024 - Compania turceasca Kalyon Holding a asezat pe pozitii prima bucata de teava din conducta Marea Neagra – Podisor, care va asigura securitatea energetica a Europei. Conducta cu o lungime de 308 kilometri va fi finalizata in 2025, iar gazele care vor trece prin Romania vor ajuta Europa sa reduca dependența…

Turcia și Romania dau o lovitura de proporții in Europa: proiectul gigant care deja se construiește in țara noastra

09:56, 29.04.2024 - Compania turceasca Kalyon Holding a asezat pe pozitii prima bucata de teava din conducta Marea Neagra - Podisor, care va asigura securitatea energetica a Europei. Conducta cu o lungime de 308 kilometri va fi finalizata in 2025, iar gazele care vor trece prin Romania vor ajuta Europa sa reduca dependența…

Romania incepe marea batalie pentru recuperarea tezaurului de la Moscova: Comisia Europeana se implica direct

07:15, 14.03.2024 - Comisia Europeana va sustine joi o declaratie in fata eurodeputatilor pe tema restituirii tezaurului romanesc, insusit ilegal de Rusia in timpul Primului Razboi Mondial. Declaratia Comisiei va fi urmata de o dezbatere, dupa care va fi supusa la vot o rezolutie conexa, conform agendei sesiunii plenare…

Independența energetica a Europei, o himera

13:35, 13.03.2024 - Dependența de importurile in energie in Europa nu au suferit modificari importante in ultimii ani, Europa ramanand puternic dependenta de importurile de energie chiar și dupa criza energetica. Analiza datelor Eurostat demonstreaza ca masurile luate in ultima perioada nu a modificat semnificativ nivelul…

Roberta Metsola: „Suntem de partea ucrainenilor atat cat este nevoie. Sunt impresionata de Republica Moldova, nu imi venea sa cred”

16:35, 06.03.2024 - Roberta Metsola, președinta Parlamentului European, a anunțat ca Uniunea Europeana ii va sprijini pe ucraineni atata timp cat este nevoie, in conditiile in care aceștia lupta pentru drepturile, libertatile si valorile europene. Despre Republica Moldova, Metsola a spus ca este impresionata cum o tara…

Moldova vrea sa adere la UE mai devreme de 2030

09:10, 06.03.2024 - Președintele Parlamentului, Igor Grosu, considera ca Republica Moldova ar putea adera la UE inainte de 2030. Intrebat cand ar putea adera Republica Moldova la UE, Grosu a spus ca președintele Maia Sandu a stabilit ca obiectiv aderarea inainte de 2030. “Acesta este obiectivul pe care ni l-am stabilit.…

Romania, in sens invers fața de restul Europei: Miniștrii energiei din UE au decis reducerea consumului de gaze / Romania iși crește necesarul de gaze

11:56, 05.03.2024 - Consiliul miniștrilor energiei din statele UE au ajuns luni la un acord politic cu privire la o recomandare de a continua reducerea voluntara a cererii de gaze. Mai exact, statele membre sunt incurajate sa-și reduca in continuare consumul de gaze pana la 31 martie 2025, cu cel puțin 15 % fața de consumul…


Ce parere ai despre aceasta stire?