Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Roberto De Zerbi, fost fotbalist al echipei CFR Cluj, antrenorul lui Puşcaş, la Benevento

Publicat:

, fost fotbalist al echipei CFR Cluj, a fost numit la conducerea tehnica a celei mai slabe echipe din Serie A, Benevento, la care evolueaza si atacantul .

Nou-promovata Benevento este ultima in Serie A dupa noua etape, fara victorie si cu doar doua goluri marcate (22 primite), anunța News.ro.

Citește și: Infrangere pentru in : Girona, scor 1-2

De Zerbi il inlocuieste pe , 54 de ani, tehnicianul care a promovat echipa.

, in varsta de 38 de ani, a evoluat, printre altele,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Bari, echipa la care joaca George Puscas, a renuntat la antrenorul Giuseppe Iachini

21:05, 15.04.2024 - SSC Bari, echipa din Serie B, divizia a doua a campionatului Italiei, la care joaca fotbalistul roman George Puscas, a renuntat luni la antrenorul Giuseppe Iachini din cauza rezultatelor slabe, formatia fiind amenintata de retrogradare, informeaza TuttoMercatoWeb, potrivit Agerpres.

Fost fotbalist la CFR Cluj, pe lista lui Bayern Munchen pentru succesorul antrenorului Thomas Tuchel

00:00, 26.03.2024 - Antrenorul italian al echipei Brighton, Roberto De Zerbi, fost jucator la CFR Cluj, se afla in fruntea listei de tehnicieni care ar putea sa-i succeada lui Thomas Tuchel in aceasta vara, noteaza rmcsport.fr. Potrivit informatiilor oferite de Sky Sport si Bild, tehnicianul italian a avut discutii…

Presa italiana anunta ca antrenorul Maurizio Sarri a demisionat de la Lazio

18:01, 12.03.2024 - Antrenorul echipei Lazio, Maurizio Sarri, a demisionat din functie, marti, dupa a treia infrangere consecutiva in campionat, pe teren propriu cu Udinese (1-2), potrivit unor informatii aparute in presa italiana, potrivit news.ro Cu 12 infrangeri in 28 de meciuri, Lazio se afla in prezent pe locul…

VIDEO | Scene uluitoare in Serie A: Un antrenor a lovit cu capul in figura un jucator al echipei adverse

23:40, 10.03.2024 - Antrenorul echipei Lecce, Roberto D'Aversa, l-a lovit cu capul pe atacantul francez al echipei Hellas Verona Thomas Henry, duminica, la finalul meciului pierdut de echipa sa (0-1) in etapa a 28-a a din Serie A, informeaza AFP. O serie de incidente au izbucnit in cea mai mare confuzie, cu busculade…

Antrenorul echipei Dinamo București despre meciul contra CFR Cluj: „I-am analizat pe adversari, vom fi pregatiti de acest meci”

15:20, 22.02.2024 - Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Zeljko Kopic, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca pentru a castiga partida din deplasare cu CFR Cluj, formatia sa trebuie sa joace mai bine decat a facut-o in ultimele doua meciuri.

VIDEO Campioana Italiei, tot mai departe de locurile de Champions League - Infrangere cu AC Milan

09:50, 12.02.2024 - Napoli, campioana en-titre a Italiei, a pierdut cu 1-0 pe terenul echipei AC Milan și se afla la șapte puncte in spatele echipei de pe locul 4 din Serie A, ultimul care asigura calificarea in Champions League.

Antrenorul de la Petrolul a rabufnit: „Meritam victoria, nu eram mulțumim cu egalul”

19:30, 03.02.2024 - Petrolul - CFR Cluj 1-2. Florin Parvu, antrenorul echipei gazda, a comentat infrangerea echipei lui, venita in prelungiri, dupa golul lui Ciprian Deac. Parvu a vobit și despre golul controversat care a decis meciul. In minutul 90+4, Peter Michael a caștigat un duel contra lui Paul Papp. I-a pasat ideal…

U-BT lupta pentru primele poziții inainte de play-off-ul EuroCup. Antrenorul echipei: „Este o provocare mare pentru noi”

08:10, 31.01.2024 - U-BT Cluj și-a asigurat clasarea pe una din primele trei poziții din grupa B a EuroCup, iar miercuri, 31 ianuarie, pe terenul Gran Canariei, caștigatoarea ediției precedente, cauta sa iși asigure prezența in sferturile de finala ale competiției.


Ce parere ai despre aceasta stire?