Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Robert Pattinson si Kristen Stewart, din nou fericiti impreuna! S-au ascuns de ochii lumii!

Publicat:

Cei doi actori din “Twilight” s-au gandit, s-au razgandit si au ales ca tot impreuna le e mai bine. S-au impacat si au petrecut Pastele impreuna, la vila actritei din Malibu. Au ciocnit, simbolic, un ou, s-au plimbat pe plaja si s-au bucurat de o atmosfera de familie, impreuna cu rudele lui Kristen. Au dat [...] si , din nou fericiti impreuna! S-au ascuns de ochii lumii!

Citeste articolul mai departe pe enational.ro…  

Sursa articol: enational.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un roman cautat de poliție a stat ascuns in Italia pana cand soția l-a dat de gol fara sa vrea

08:31, 04.05.2024 - Familia unui roman urmarit internațional i-a condus pe polițiști direct la acesta. Soția și copilul erau supravegheați, astfel ca atunci cand barbatul i-a chemat sa petreaca Paștele cu el in Italia, și-a dezvaluit de fapt ascunzatoarea. Polițiștii l-au ridicat chiar din aeroportul in care ii aștepta. 

Irina Columbeanu vine in Romania. Irinel așteapta sa iși vada fiica: „Mi-a cerut o procura pentru ca ii trebuie pe la ambasada”

13:40, 29.04.2024 - Irinel Columbeanu este nerabdator sa iși vada fata, care va veni in Romania luna viitoare. Fostul soț al Monicai Gabor a anunțat ca Irina Columbeanu i-a cerut procura pentru a reveni in țara in care s-a nascut.Din anul 2018 Irina Columbeanu locuiește in Statele Unite ale Americii alaturi de mama sa,…

Cum arata iubitul Ioanei Grama, Gabriel. Influencerița l-a ascuns mult timp de ochii curioșilor

11:26, 22.04.2024 - Ioana Grama este una dintre cele mai frumoase și iubite influencerițe ale momentului din Romania. Nu e un secret ca bruneta iubește din nou, dupa divorțul de Alex Țagureanu, dar pana acum ea a ținut secret chipul iubitului ei.

Vești mari pentru fanii Twilight! Robert Pattinson a devenit tata pentru prima oara / FOTO

19:10, 06.04.2024 - O noua veste emoționanta ii incanta fanii seriei Twilight! Robert Pattinson, celebrul actor cunoscut pentru rolul sau iconic din aceasta serie, a intrat intr-o noua etapa a vieții sale, devenind tata pentru prima oara.

Un cuplu vedeta anunța ca va avea un copil

11:50, 05.04.2024 - Robert Pattinson și Suki Waterhouse așteapta primul copil. Cantareața Waterhouse a anunțat ca este insarcinata. Ea are o relație cu starul din Twilight de aproximativ șase ani, potrivit Agerpres.Anunțul a fost facut printr-un mesaj publicat pe Instagram.

Robert Pattinson din filmul Amurg a devenit tatic. Cine este Suki Waterhouse, femeia care l-a facut cel mai fericit

08:40, 27.03.2024 - Celebrul actor traiește cele mai frumoase momente. Robert Pattinson din filmul Amurg a devenit tatic! El și partenera sa au devenit parinți, dezvaluriea a fost facuta in urma cu puțin timp. Cine este Suki Waterhouse, femeia care i-a schimbat viața. Robert Pattinson a devenit tatic Sunt momente emoționante…

Cum face bani Cristian Cioaca dupa ce a ieșit din inchisoare. Fostul polițist se ferește de ochii lumii

11:30, 18.03.2024 - Inca de la eliberarea de acum un an, se spunea ca Cioaca iși cauta de munca. Mulți s-au ferit sa se asocieze cu el, iar mana de ajutor ar fi venit chiar din partea avocatei sale. Femeia l-a facut șoferul ei personal. Mai mult, Cioaca trebuie sa aiba grija și de mama sa, care ar fi grav bolnava.Mama…

Cum face bani Cristian Cioaca dupa ce a ieșit din inchisoare. Fostul polițist se ferește de ochii lumii

07:45, 17.03.2024 - Inca de la eliberarea de acum un an, se spunea ca Cioaca iși cauta de munca. Mulți s-au ferit sa se asocieze cu el, iar mana de ajutor ar fi venit chiar din partea avocatei sale. Femeia l-a facut șoferul ei personal. Mai mult, Cioaca trebuie sa aiba grija și de mama sa, care ar fi grav bolnava.Mama…


Ce parere ai despre aceasta stire?