Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PROTEJEAZĂ-TE DE EBOLA! Cele mai SIGURE recomandări pentru a ține boala la distanță

Publicat:

Ebola ameninta lumea moderna, iar aceasta amenintare a instaurat teama printre oameni, asa cum era de asteptat. Asa ca, este momentul sa afli cum te poti proteja de acest virus, in mod natural, pentru a preveni tratarea acestei afectiuni dupa metodele alopate, care sunt mai mult decat indoielnice, scrie suntsanatos.ro.

Insa, pentru inceput, ar fi bine sa afli ce este si cum se manifesta temutul virus EBOLA:

Aceasta boala a fost depistata pentru prima data in 1976 in satul Yambuku, o localitate din Zair, iar apoi a fost transmisa si in Sudan. Ebola este un virus ARN (acid ribonucleic,…

Citeste articolul mai departe pe obiectiv.info…  

Sursa articol: obiectiv.info


Stiri pe aceeasi tema

„Amenintarea numarul unu”. Urmatoarea pandemie ar putea fi cauzata de virusul gripal, avertizeaza cercetatorii

07:35, 21.04.2024 - Gripa ramane cea mai mare amenințare la adresa sanatații globale și sunt șanse ca virusul gripal sa declanșeze o noua pandemie in viitorul apropiat, relateaza The Guardian, care citeaza datele unui studiu facut de cercetatori de renume.Un sondaj international, la care au contribuit 187 de oameni de…

Clarificari privind categoriile de concedii medicale pentru care nu va fi perceputa contribuția la sanatate

00:35, 15.04.2024 - Contributia la sanatate de 10% va fi perceputa in cazul concediilor medicale acordate pentru boli obisnuite, carantina si reducerea cu 1/4 a duratei normale de lucru, a anuntat purtatorul de cuvant al Executivului, Mihai Constantin, potrivit Agerpres. Guvernul a adoptat in sedinta de joia trecuta o…

Ce romani vor mai plati impozit pe concediul medical? Guvernul a modificat a 3-a oara ordonanța de urgența

22:40, 11.04.2024 - Astfel, vor fi scutite de plata contributiei de asigurari sociale de sanatate indemnizatiile de concediu medical la care au dreptul persoanele care se afla in concediu pentru maternitate, ingrijirea copilului bolnav, risc maternal, ingrijirea pacientului cu afectiuni oncologice, pentru boli oncologice…

Romania, zona endemica pentru boala parodontala/ Care sunt cauzele acestei afectiuni

21:45, 10.04.2024 - Medicul Mihai Juncar, chirurg in domeniul maxilo-facial, afirma ca Romania poate fi considerata zona endemica in ceea ce priveste boala parodontala. El a explicat care sunt cauzele care pot determina aparitia acestei afectiuni.

Inaltpreasfințitul Calinic le recomanda oamenilor sa nu se mai sarute, pentru a nu transmite epidermic praful saharian

13:21, 03.04.2024 - Inaltpreasfințitul Calinic Argeșeanul, Arhiepiscopul Argeșului și Muscelului, a emis un se te recomandari in contextul prafului saharian care a tranzitat teritoriul Romaniei in ultimele zile. Intr-un mesaj publicat pe site-ul Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, Inaltpreasfințitul Calinic Argeșeanul…

30 martie: Ziua Internaționala a Tulburarii Bipolare. Cum se manifesta aceasta boala și cum se poate trata

06:05, 30.03.2024 - 30 martie: Ziua Internaționala a Tulburarii Bipolare. Cum se manifesta aceasta boala și cum se poate trata 30 martie: Ziua Internaționala a Tulburarii Bipolare sau Ziua Mondiala a Persoanelor Bipolare este un eveniment anual dedicat conștientizarii și ințelegerii tulburarii bipolare și a impactului…

Boala mortala care se raspandește in Europa a ajuns la granițele Romaniei. Ce animal de casa o poate transmite

05:51, 12.03.2024 - O noua epidemie a izbucnit in Europa, iar raspandirea ei s-a accelerat in cursul acestui an. In Ungaria, la granița cu Romania, au fost inregistrate cinci cazuri mortale. Infecția bacteriana, prezenta și in alte țari europene, inclusiv Ungaria, este considerata o boala febrila și periculoasa, avertizeaza…

Recomandari privind prevenirea bolilor la albine. Ce trebuie sa știe apicultorii din Maramureș

17:41, 21.02.2024 - Maramureșul are numeroși apicultori, mierea de albina fiind extrem de cautata de maramureșeni, dar nu numai. Ce este de știut este ca apicultura, in Romania este favorizata de o clima blanda si de o natura darnica, cu plante melifere variate, cu paduri intinse de tei si salcami, cu suprafete mari cultivate…


Ce parere ai despre aceasta stire?