Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prognoza METEO pentru weekend: Vreme răcoroasă sâmbătă și temperaturi în creștere duminică

Publicat:

METEO pentru weekend: Vreme racoroasa sambata și temperaturi in creștere duminica Prognoza METEO pentru weekend: Vreme racoroasa sambata și temperaturi in creștere duminica Nici vineri, 20 septembrie, nu am scapat de frig. Meteorologii au anuntat lapovita si ninsoare la munte, iar temperaturile maxime nu au depasit 22 de grade in sudul tarii. Ploile si vantul nu au lipsit din peisaj. Conform... Prognoza METEO pentru weekend: Vreme racoroasa sambata și temperaturi in creștere duminica Ziarul Unirea

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta ANM! Vreme rea inainte de Paște in toata țara. Zonele unde se extind ploile și vijeliile

14:10, 01.05.2024 - Alerta ANM in Romania! Vești proaste pentru romanii care așteptau soarele inainte de 1 Mai. Meteorologii au anunțat extinderea ploilor și vijeliilor in cea mai mare parte a țarii. Temperaturile vor scadea brusc in perioada urmatoare. Iata ce zone sunt afectate.

HARTA. Ploile pun stapanire pe aproape toata țara. ANM a emis și un cod galben de vreme rea la munte

10:21, 23.04.2024 - Meteorologii au anunțat ploi in majoritatea regiunilor tarii, pana miercuri dimineata, dar si precipitatii mixte la munte. De asemenea, au emis un cod galben de precipitatii insemnate cantitativ pentru Muntii Banatului, Carpatii Meridionali si de Curbura si pentru zona de deal a Olteniei.

Pentru ziua de duminica, 31 martie 2024, meteorologii anunța o vreme in continuare frumoasa, de marți vin ploile și vantul

08:40, 31.03.2024 - Pentru ziua de duminica, 31 martie 2024, meteorologii anunța o vreme in continuare frumoasa, de marți vin ploile și vantul The post Pentru ziua de duminica, 31 martie 2024, meteorologii anunța o vreme in continuare frumoasa, de marți vin ploile și vantul first appeared on Partener TV .

Temperaturi de pana la 29 de grade Celsius, in weekend. Cel mai calduros final de martie din ultimii 70 de ani.

16:50, 29.03.2024 - Meteorologii avertizeaza ca in acest weekend s-ar putea inregistra cel mai calduros final de martie din ultimii 70 de ani, iar in unele zone ale Romaniei maximele termice vor ajunge pana la 29 de grade Celsius.

Ploi și vant puternic in toata țara. O informare meteo de vreme rea a intrat in vigoare in aceasta dimineața

07:50, 12.03.2024 - Ploile și vantul puternic cuprind toata țara. In urma cu puțin timp a intrat in vigoare o informare meteo de vreme rea. Meteorologii anunța precipitații abundente și rafale de vant de pana la 55 de kilometri pe ora.

Bilanțul de activitate al ISU Alba: Intervenții la dezastre și accidente. Numarul codurilor de vreme rea, in creștere

17:05, 04.03.2024 - Bilanțul de activitate al ISU Alba: Intervenții la dezastre și accidente. Numarul codurilor de vreme rea, in creștere ISU Alba și-a prezentat luni, 04 martie, bilanțul de activitate al anului 2023. Informarea a fost realizata de șeful instituției, Ovidiu Costea, in cadrul ședinței Comitetului Județean…

Urmeaza ninsori și frig in toata Romania 

21:15, 15.02.2024 - Un anticilon vine in Romania in acest weekend. Vremea se va raci considerabil și va ninge in zonele montane. Meteorologii au anunțat ca va fi frig și saptamana viitoare. Un anticilon care a facut ravagii in Europa va patrunde și in Romania, in acest weekend. Pe timpul nopții și diminețile vor fi geroase,…

Vreme predominant innorata astazi: Meteorologii anunța o zi uscata cu temperaturi in creștere

07:15, 09.02.2024 - Moldova se confrunta astazi cu o vreme predominant innorata, potrivit Serviciul Hidrometeorologic de Stat. Cerul va fi acoperit, cu o tendința scazuta de precipitații, menținand condițiile uscate pe parcursul zilei.


Ce parere ai despre aceasta stire?