Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PRIMELE IMAGINI din interiorul unui submarin nuclear rusesc! Demonstraţie ÎN PREMIERĂ cu o rachetă balistică Bulava (VIDEO)

Publicat:

O echipa de televiziune a pastruns, in premiera, la bordul unui submarin nuclear rus din clasa Borey. Evenimentul a fost cu atat mai important cu cat, echipa TV a asistat la primul exercițiu in care s-a lansat o racheta strategica Bulava amplasata la bordul submarinului militar, scrie .

Jurnaliștii au sursprins in acțiune una dintre cele mai puternice arme de lupta din lume. In imagini pot fi vazuți membrii echipajului care acționeaza dupa un protocol bine stabilit și care folosesc același limbaj ca in cazul unui adevarat razboi nuclear.

Scroll pentru video

Racheta…

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

"Poarta catre Iad" se extinde in Rusia: imagini șocante cu fenomenul care provoaca ingrijorare la nivel mondial - VIDEO

11:30, 09.05.2024 - Craterul a fost descoperit pe imagini din satelit in anul 1991. Acesta s-a format ca urmare a prabușirii unei parți a versantului din munții Ianinskoie, in nordul Rusiei. Potrivit rezultatelor, cantitatea de sedimente și gheața care s-a topit ca urmare a prabușirii este echivalenta cu 14 piramide ale…

EXCLUSIV Imagini in premiera cu stadiul la care au ajuns lucrarile la cel mai important pasaj rutier din Romania FOTO

11:06, 02.05.2024 - Incepute in primavara anului trecut, lucrarile la nodul rutier din comuna argeșeana Bascov, ce va face legatura intre autostrada București-Pitești și tronsonul 5 al autostrazii Sibiu-Pitești, merg intr-un ritm foarte bun, depașind deja 66%

Demonstratie de forta la frontiera dintre Polonia si Lituania. NATO amintește Rusiei ca faimosul Coridor Suwalki ramane sub protecție

15:00, 27.04.2024 - NATO a incheiat exercitiul militar "Brave Griffin" la frontiera dintre Polonia si Lituania, privind securizarea faimosului Coridor Suwalki, o fasie de teren lunga de 85 de kilometri care corespunde frontierei lituaniano-poloneze, care se afla la 65 de kilometri de enclava rusa Kaliningrad, in bataia…

Ucraina anunța atacuri in premiera de la inceperea razboiului: Va folosi rachete din SUA, cu raza de acțiune lunga

15:01, 25.04.2024 - Pentru prima oara dupa invazia Rusiei, Ucraina a folosit rachete balistice cu raza mai lunga de acțiune, care au fost furnizate in secret de SUA. Ucraina a inceput sa foloseasca impotriva Rusiei rachete balistice cu raza mai lunga de acțiune, care au fost furnizate in secret de SUA, au confirmat oficiali…

Uniunea Europeana si SUA considera Rusia responsabila pentru riscul de accident nuclear la centrala din Zaporojie

20:50, 11.04.2024 - SUA si Uniunea Europeana au declarat joi ca invazia Rusiei din Ucraina este cea care a provocat un risc de accident nuclear la centrala ocupata de trupele ruse in regiunea sudica ucraineana Zaporojie si care a fost vizata de mai multe atacuri incepand de duminica trecuta.

China furnizeaza imagini din satelit Rusiei, avertizeaza SUA. Ministrul rus de externe, o noua vizita la Beijing

11:55, 07.04.2024 - Statele Unite și-a avertizat aliații cu privire la sprijinul sporit al Chinei pentru Rusia, care include furnizarea de informații geospațiale pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei.

Se complica teribil ecuația geostrategica in Ucraina: China furnizeaza informatii Rusiei imagini din satelit pentru atacuri (Bloomberg)

11:45, 07.04.2024 - Washingtonul si-a avertizeaza aliatii ca Beijingul isi intensifica sprijinul pentru Rusia, inclusiv prin furnizarea de informatii geospatiale, pentru a ajuta Moscova in razboiul sau impotriva Ucrainei, scrie Bloomberg, potrivit NEWS.RO.

Seful spionajului rus, dupa ce Macron a vorbit de trimiterea de soldati NATO in Ucraina: „Ne duce in pragul razboiului nuclear”

08:45, 06.03.2024 - Declaratiile presedintelui francez Emmanuel Macron cu privire la eventuala trimitere de soldati NATO in Ucraina impinge lumea in pragul razboiului nuclear, afirma directorul Serviciului de Informatii Externe al Rusiei (SVR), Serghei Nariskin.


Ce parere ai despre aceasta stire?