Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prima reacţie a jurnalistei Mara Banică despre Denisa Manelista. "Am văzut oameni salvaţi din lagărele de concentrare..."

Publicat:

Imaginile in care apare in scaun cu rotile, vizibil slabita au impresionat-o pe jurnalista . Reacția ei vine la mai bine de doua luni de cand a fost diagnosticata cu o boala grava la ficat.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

'Nu mai am cuvinte! Suntem niște oameni terminați' - Tatal tanarului ucis de Vlad Pascu, reacție la decizia CSM in cazul judecatoarei din dosar

08:35, 25.04.2024 - Tatal lui Sebi, tanarul ucis de Vlad Pascu, in accidentul de la 2 Mai, a reacționat la decizia CSM de respingere a propunerii de suspendare a judecatoarei din dosar. Judecatoarea Ancuța Popoviciu ramane in funcție, dupa episodul in care a intrebat daca Sebi este prezent in sala de judecata.

Anne Hathaway, reactie devenita virala la un gol al echipei Arsenal- Actrita s-a bucurat in timpul unui interviu

11:30, 24.04.2024 - Actrita Anne Hathaway nu si-a putut stapani entuziasmul in timpul unui interviu, ea bucurandu-se de un gol inscris de Arsenal la un meci din Premier League. Reactia a devenit virala, potrivit news.roSambata, Arsenal Londra a invins in deplasare Wolverhampton, scor 2-0.

Reacția lui Dodon la rebrandingul PAS: "Culoarea galbena ii sperie pe oameni"

16:30, 18.04.2024 - Fostul președinte al R. Moldova, Igor Dodon a vorbit la Moldova Live despre reprezentanți PAS care merg in mai multe localitați din țara imbracați in scurte de culoare albastra in loc de cele galbene, noteaza Noi.md. Dodon a venit cu un comentariu referitor la culoarea scurtelor a reprezentaților PAS.…

Marcel Ciolacu, prima reacție dupa victoria privind procesul Roșia Montana

07:10, 09.03.2024 - Marcel Ciolacu vine cu prima reacție dupa victoria privind procesul Roșia Montana. Menționam ca premierul reacționezi dupa victoria de la ICSID in procesul privind exploatarea miniera de la Roșia Montana. Intr-o postare pe pagina personala de Facebook, el confirma faptul ca autoritațile s-au luptat…

VIDEO Momentul in care doi oameni sunt salvați din blocul care arde ca o torța in Valencia

10:20, 23.02.2024 - Cel puțin 4 oameni au murit in incendiul devastator care a cuprins doua blocuri din orașul spaniol Valencia, iar despre soarta altor 19 nu se știe nimic. Imagini dramatice publicate de BBC arata momentul in care doua persoane sunt salvate de pompieri din cladirea in flacari.

Reacția radicala a unui britanic intr-un restaurant din Cluj. „Chiar scapa de sub control, dar oamenii sunt complici“

16:55, 09.02.2024 - Un britanic stabilit la Cluj s-a plans de prețurile din restaurante, dar și de faptul ca oamenii nu au nicio reacție și sunt dispuși sa cheltuiasca oricat pe mancare. Infuriat, el a avut o reacție radicala intr-un restaurant din Cluj.

34 de oameni cu afecțiuni ale inimii au fost salvați prin implantarea de stimulatoare ...

14:51, 09.02.2024 - Echipa medicala a Laboratorului de Stimulatoare Cardiace din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgența „Sf. Ioan cel Nou" Suceava, dat in folosința in luna octombrie a anului trecut, a salvat pana la acest moment 34 de oameni cu afecțiuni ale inimii, prin implantarea de stimulatoare ...


Ce parere ai despre aceasta stire?