Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Prăjitură cu struguri şi nuci

Publicat:

Mod de preparare Prajitura cu struguri si nuci

Intr-un bol adaugi faina cernuta, un varf de cutit de sare, zaharul pudra si untul taiat cuburi. Amesteci cu mana, pana se incorporeaza untul si rezulta un aluat faramicios. Il infasori intr-o folie de plastic si il dai la rece pana faci umplutura.
Pentru umplutura amesteci crema de branza cu zaharul pudra. Adaugi un ou intreg si un galbenus si mixezi pana se incorporeaza, apoi adaugi faina si mixezi pana se omogenizeaza compozitia.
Tapetezi cu hartie de copt o tava de 21×21 cm. Scoti aluatul din frigider si pe o masa cu putina faina intinzi

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Desertul special al marilor cofetari

09:45, 08.04.2024 - Incercați brownies cu budinca de banane. Este un desert special, o reinterpretare reușita cu banane, din care  obținem o prajitura cu o textura mai untoasa, extrem de apreciata de marii cofetari. Amestecul de banane creeaza echilibrul perfect al aromelor, fara acea aroma artificiala de banana,  potrivit…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Tarta cu umplutura de iaurt

00:30, 29.03.2024 - Ingrediente pentru aluat: (pentru o forma de tarta cu diametrul de 24 de cm) 3 galbenusuri 120 gr unt topit 105 gr zahar 300 gr faina 5 gr praf de copt Intr-un bol amestecam galbenusurile impreuna cu zaharul pana se deschid la culoare si au o consistenta spumoasa. Adaugam untul topit (si racit in prealabil)…

Top 5 produse anti-imbatranire de la Viorica pentru o piele tanara și stralucitoare

15:30, 15.03.2024 - Intr-o lume dominata de frumusețe și tinerețe, sa știi cum sa-ți fructifici anii și sa-ți pastrezi pielea stralucitoare este esențial. Daca și tu iți dorești sa te bucuri de un ten tanar și radiant, este esențial sa incluzi in rutina de ingrijire a pielii produse anti-age, special concepute pentru a…

Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas

20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…

Ingredientele magice pe care trebuie sa le adaugi in painea ciabatta. Va ieși la fel ca in Italia

21:51, 24.02.2024 - Ciabatta, un deliciu originar din Italia, se remarca prin textura sa aerata și crusta crocanta. Numele „ciabatta” provine din italiana și inseamna „pantof”, acesta fiind atribuit painii datorita formei sale aplatizate și alungite, ce amintește de talpa unui pantof. Cum sa faci ciabatta Ai nevoie de:…

Gustarea sanatoasa de peste zi. Cum prepari delicioșii melcisori cu scortisoara si cafea

13:31, 12.02.2024 - Aceasta este una dintre cele mai simple rețete pe care le poți face pentru a te bucura de melcisori de casa. Dar daca nu ai timp sau inclinație sa-ți faci singur aluatul foitaj, atunci il poti cumpara din comert sau poti incerca aceasta rețeta care nu este deloc complicata! Vei adora acesti melcisor…


Ce parere ai despre aceasta stire?