Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Povesti cu spionii militari romani in Afganistan. Soldatii americani ii lauda pe partenerii din Carpati

Publicat:

, ofiter de intelligence, are o perspectiva neobisnuita referitoare la contributia romanilor in arena de informatii din regiunea Kandahar, inca din 2002. Gill era aici cand a inceput, dar a vazut si cand contingentul roman a plecat spre casa. Gill a ajuns pentru prima oara in Kandahar in 2002, avand functia de ofiter de intelligence. Intr-o zi, seful sau l-a abordat cu o cerere speciala, care l-a luat prin surprindere, scrie Forthoodsentinel. "Imi amintesc ca sta (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Afganul care a ranit doi polițiști de frontiera la Timișoara a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

22:25, 02.05.2024 - Barbatul din Afganistan, in varsta de 22 de ani, care a ranit doi politisti de frontiera, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, joi, fiind cercetat pentru ultraj si trafic de migranti, a informat ITPF Timisoara, relateaza Agerpres.Alți doi cetațeni afgani, in varsta de 22 si respectiv 26 de ani,…

A fost Ucraina ajutata suficient de aliați? Generalul roman decorat de SUA in Irak și Afganistan are raspunsul

19:20, 29.04.2024 - Ucraina se afla intr-o situație dificila pe front, iar Kievul și unii analiști susțin ca acest lucru se intampla și din cauza ca aliații nu i-au sprijinit suficient pe ucraineni. Exista insa și alte voci, inclusiv generali importanți din NATO, care atrag atenția ca ucrainenii au comis multe greșeli

Militari filipinezi și americani incep luni exerciții comune in Marea Chinei de Sud

08:30, 22.04.2024 - Aproape 17.000 de soldați filipinezi și americani incep luni un exercițiu de antrenament comun de trei saptamani, care implica exerciții maritime in Marea Chinei de Sud, transmite Reuters, potrivit Mediafax.

Liderul suprem al talibanilor a oficiat rugaciunea de Eid al-Fitr la Kandahar

11:41, 10.04.2024 - Liderul suprem al talibanilor din Afganistan, care apare foarte rar in public, a oficiat miercuri rugaciunea de la sfarsitul Ramadanului, luna de post musulmana, in fata a mii de credinciosi adunati la Kandahar, fieful sau din sudul tarii, relateaza AFP, potrivit Agerpres.

Relațiile SUA-China: Discuții intre militari de rang inalt in Hawai

10:05, 06.04.2024 - Oficiali militari americani s-au intalnit cu omologii lor chinezi la inceputul acestei saptamani pentru in Hawaii, discuțiile fiind axate pe modul in care cele doua țari pot opera in siguranța, au declarat vineri oficiali americani, citați de Reuters.

Generalul roman decorat de SUA in Irak și Afganistan raspunde la o intrebare care da fiori. „Sa nu facem aceeași greșeala ca rușii”

13:45, 23.02.2024 - Analiștii militari și geopolitici nu au reușit sa se puna inca de acord in ce privește forța armatei ruse și amenințarea pe care ar reprezenta-o pentru NATO. Un posibil raspuns il ofera generalul (r) Dan Grecu, omul care a luat parte la operațiuni in Irak și Afganistan

Declaratiile „iresponsabile” ale lui Trump ii pun in pericol pe soldatii americani, spune ambasadoarea SUA la NATO

20:45, 13.02.2024 - Ambasadoarea Statelor Unite la NATO, Julianne Smith, a criticat ferm declaratiile fostului presedinte american Donald Trump despre cheltuielile pentru aparare ale tarilor membre ale Aliantei Nord-Atlantice, spunand ca acestea sunt „periculoase si, sincer, iresponsabile”, relateaza dpa.

Planul ascuns al SUA, care arunca in aer Orientul Mijlociu: adevaratul razboi abia acum incepe

21:51, 06.02.2024 - Perceputa inițial drept o acțiune de represalii pentru o lovitura aeriana din Iordania care a ucis saptamana trecuta trei militari americani, operațiunea pare acum a fi de natura strategica, vizand Iranul, mai ales dupa ce și Regatul Unit s-a alaturat atacului contra milițiilor pro-iraniene din Siria…


Ce parere ai despre aceasta stire?