Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

PODCAST Jurnalism Iași – Ce se aude despre artă? Cu artistul Claudiu Ciobanu și curatoarea Cristiana Ursache

Publicat:
PODCAST Jurnalism Iași – Ce se aude despre artă? Cu artistul Claudiu Ciobanu și curatoarea Cristiana Ursache

și curatoarea colaboreaza de cațiva ani. Claudiu creaza in atelierul sau, iar Cristiana e omul care-i transforma arta in cuvinte și o organizeaza. Impreuna fac o echipa minunata sub umbrela galeriei Artep din Iași. Am stat cu ei de vorba și am aflat ce se aude despre arta la Iași, cum se traiește din asta și ce planuri comune de viitor mai au. http://www.radioiasi.ro/wp-content/uploads/sites/6/2024/02/Turcanu_L_Babeica_C_PODCAST.mp3 Un proiect al studenților de la specializarea Jurnalism și Științele Comunicarii, Facultatea de LitereUniversitateaAlexandru

Citeste articolul mai departe pe radioiasi.ro…  

Sursa articol si foto: radioiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Interviu. Steven Youngblood, director al revistei Global Peace Journalism: „Mass-media poate crea o atmosfera care este favorabila pacii sau cel puțin poate evita sa agraveze conflictul”

19:16, 24.04.2024 - Ultimele evoluții politice și militare din Ucraina, Israel, Iran sporesc ingrijorarea publicului larg cu privire la conflictele existente și potențiale și la efectele acestora in viitorul apropiat. In acest context internațional complicat, Libertatea a realizat un interviu cu Steven Youngblood, profesor…

Sesiunea stiintifica a studenților și masteranzilor, la Universitatea „Vasile Alecsandri”, Facultatea de Litere

10:50, 23.04.2024 - Facultatea de Litere, din cadrul Universitatii „Vasile Alecsandri” din Bacau, a organizat, ȋn perioada 18-19 aprilie 2024, ediția a XVII-a a Sesiunii stiintifice a studenților și masteranzilor, Modele pentru un dialog continuu, cu desfașurare onsite și online. Manifestarea a reunit peste 60 de studenți…

Studenții Universitații din Bacau viziteaza Centrul de Cercetare REXDAN: O experiența educativa de excepție in domeniul științelor mediului

13:10, 15.03.2024 - Studenții de la Universitatea „Vasile Alecsandri” din Bacau au avut o experiența educativa de excepție in data de 12.03.2024, cand au vizitat Centrul de Cercetare REXDAN, parte a Universitații „Dunarea de Jos” din Galați. Studenții, incadrați in programul de studii de licența Biologie, Departamentul…

Inventatorii romani au inregistrat la OSIM ”painea cu friptura”: ”Nu se vede carnea, dar se simte”

10:25, 13.03.2024 - Cercetatorii romani au brevetat la OSIM painea cu friptura, in care carnea nu se vede, dar se simte. Universitatea ”Dunarea de Jos” din Galați a obținut un brevet de invenție pentru o paine proteica, la care a lucrat un colectiv de cadre didactice de la Facultatea de Știința și Ingineria Alimentelor.Specialiștii…

Lansare de carte, la UMFST

20:40, 05.03.2024 - Facultatea de Științe și Litere a Universitații de Medicina, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade" din Targu Mureș organizeaza miercuri, 6 martie, un eveniment de lansare a carții „ChatGPT. Mastering conversations with artificial intelligence. A comprehensive guide to enhance your daily…

Un nou proiect pentru elevi lansat de buzoianca Daniela Popescu

00:06, 27.02.2024 - Buzoianca Daniela Popescu, lector universitar doctor la Facultatea de Istorie – Universitatea din Bucuresti și presedinte al Asociației Culturale „Istoria din Casa in Casa” lanseaza un nou proiect destinat mediului preunivesitar, sub titulatura „Dialog democratic: Ateliere de educație civica și istorie”.…

REPORTAJ. Cine sunt romanii care doneaza sange: „Fac și o fapta buna, ma ajuta și banii”

16:01, 26.02.2024 - De la inceputul anului, de cand valoarea tichetelor primite de cei care doneaza sange a crescut de la 67 la 280 de lei, la Centrul de Transfuzie Sangvina din București vin și cate 300 de donatori pe zi, de la vreo 200 cați veneau intr-o zi obișnuita. Libertatea a fost intr-o dimineața la centru, pentru…

REPORTAJ. „Prințesa” de la Jiu-Jitsu. O studenta la Drept este campioana mondiala la arte marțiale

11:05, 25.02.2024 - Georgiana Iatan are 18 ani, este studenta la Facultatea de Drept din București și este pasionata de artele marțiale. Georgiana povestește pentru Libertatea cum a inceput drumul ei in lumea artelor marțiale, despre reușite printre incercari, și despre ce inseamna sa practici un sport de contact ca femeie.Reli…


Ce parere ai despre aceasta stire?