Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Piloții unui avion de vânătoare rusesc și-au pierdut viața în Siria

Publicat:

Un avion militar de tip Sukhoi s-a prabușit marți in timpul decolarii, la baza ruseasca Hmeimim din Siria. Intregul echipaj a decedat in acest accident, conform agențiilor de știri din Rusia, care l-au citat pe purtatorul de cuvant al armatei ruse.

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion rusesc și unul american, filmate unul langa celalalt deasupra Stramtorii Bering

09:10, 04.05.2024 - Un avion rusesc și unul american, unul langa celalalt, au fost filmate dintr-un bombardier nuclear al Moscovei . Imaginile au fost surprinse deasupra Stramtorii Bering, care desparte Rusia de Statele Unite.

Un ucrainean, care a ajutat Rusia sa bombardeze restaurantul din Kramatorsk, a fost condamnat la inchisoare pe viața

20:15, 04.04.2024 - Un ucrainean care a ajutat Rusia sa directioneze un atac cu rachete asupra unei pizzerii din orasul Kramatorsk, situat in estul tarii, in iunie anul trecut, a fost condamnat la inchisoare pe viata, relateaza The Guardian.

Ce spun rușii din Belgorod despre viața sub bombardamente: „Cand rachetele zburau peste Harkov, știam ca intr-o zi se vor intoarce”

20:30, 24.03.2024 - Ca raspuns la bombardamentele constante din Rusia, Ucraina a intensificat atacurile asupra regiunii Belgorod: din 10 martie, peste douazeci de civili au fost uciși acolo și peste o suta au fost raniți.

Rusia spune ca a ridicat un avion de vanatoare dupa ce bombardiere americane s-au apropiat de spațiul sau aerian

16:55, 24.03.2024 - Ministerul Apararii din Rusia a afirmat duminica ca a trimis un avion de vanatoare MiG-31 dupa ce doua bombardiere americane B-1B s-au apropiat de granița rusa deasupra Marii Barents, scrie Reuters , potrivit Hotnews. Potrivit ministerului condus de Serghei Șoigu, bombardierele americane s-au indepartat…

Polonia, in alerta: un avion rusesc a ajuns in spațiul aerian al țarii. Atac masiv cu drone și rachete asupra Ucrainei

11:45, 24.03.2024 - Reprezentanții militari polonezi au acuzat chiar ca una dintre rachetele rusești a patruns in apropierea regiunii Lublin, și a ramas acolo aproximativ un minut. Intre timp, Kievul a fost zguduit de mai multe explozii dupa ce Rusia a lansat un val de atacuri aeriene. De altfel, toata Ucraina a fost plasata…

(video) Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord in Rusia. Nu exista supraviețuitori

14:15, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters, citat de digi24.ro .

Un avion militar rusesc s-a prabușit cu 15 persoane la bord. Nu exista supraviețuitori

13:35, 12.03.2024 - Un avion militar de tip cargo Iliusin Il-76 s-a prabusit, marti, in Rusia la scurt timp dupa decolare, cu 15 persoane la bord, din cauza unui foc izbucnit la unul dintre motoarele sale, a anuntat Ministerul Apararii al Federatiei Ruse, potrivit Reuters.

Aviația rusa a luat frica Ucrainei: Avioanele A-50 nu a mai fost ridicate in aer in ultimele zile

22:05, 27.02.2024 - Rusia nu a desfașurat de cateva zile un avion de avertizare timpurie și control A-50, a declarat purtatorul de cuvant al Forțelor Aeriene, Yurii Ihnat, in aer, pe 27 februarie, dupa ce Rusia a pierdut al doilea avion al acestui model, noteaza Kyiv Independent. Forțele aeriene ruse au pierdut recent…


Ce parere ai despre aceasta stire?