Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Phenianul a testat mai multe rachete sol-mare, dupa ce Seulul a anuntat ca amana instalarea sistemului antiracheta THAAD

Publicat:

Coreea de Nord a lansat joi mai multe rachete sol-mare de pe coasta sa de est, cel mai recent dintr-o serie de teste balistice prin care sfideaza presiunea mondiala de renuntare la programul sau militar, a anuntat armata sud-coreeana, citata de Reuters. Testele vin la mai putin de o saptamana dupa ce Consiliul de Securitate al ONU a adoptat o serie de sanctiuni vizand statul izolat, care a subliniat ca isi va continua programul nuclear si pe cel balistic fara nicio intarziere, informeaza news.ro.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Coreea de Nord a lansat luni „mai multe” rachete balistice, afirma Coreea de Sud. Acuzații vin și din partea Japoniei

23:30, 22.04.2024 - Coreea de Nord a lansat luni „mai multe” rachete balistice cu raza scurta de acțiune spre marea din largul coastei sale estice, a anunțat armata sud-coreeana, Seulul calificand acest lucru drept o amenințare grava la adresa stabilitații in peninsula coreeana, potrivit Reuters.

Statele Unite spun 'NU' unui stat palestinian / Ce s-a intamplat la ONU

05:20, 19.04.2024 - Statele Unite au impiedicat joi Natiunile Unite sa recunoasca un stat palestinian, exercitand-si dreptului de veto in Consiliul de Securitate pentru a refuza Autoritatii Palestiniene calitatea de membru cu drepturi depline in organismul mondial, relateaza BFMTV si Reuters, citate de news.ro.

Rusia a blocat mecanismul prin care ONU supravegheaza sancțiunile care vizeaza programul nuclear al Coreei de Nord

19:45, 28.03.2024 - Rusia a blocat joi reinnoirea mandatului expertilor ONU care supravegheaza aplicarea sanctiunilor impotriva Coreei de Nord, un veto criticat de membrii Consiliului de Securitate al ONU ingrijorati de programul nuclear pe care-l dezvolta Phenianul si de achizitiile Rusiei de munitii nord-coreene pentru…

Votul SUA la ONU atrege furia Israelului: Netanyahu a renunțat brusc la o vizita la Washington

20:25, 26.03.2024 - Relațiile dintre președintele Joe Biden și premierul Benjamin Netanyahu au ajuns la un nivel minim de la debutul razboiului, SUA permițand adoptarea unei rezoluții de incetare a focului in Gaza la ONU. Acest lucru a atras o replica dura din partea liderului israelian, potrivit Reuters. Netanyahu…

Antonio Guterres: Consiliul de Securitate al ONU este blocat "poate fatal" privind Gaza si #Ucraina

12:55, 26.02.2024 - Consiliul de Securitate al ONU nu a reusit sa reactioneze adecvat la conflictul din Fasia Gaza intre Israel-Hamas si la invazia rusa in Ucraina, a apreciat luni secretarul general al ONU, Antonio Guterres, informeaza Reuters.

SUA blocheaza din nou in Consiliul de Securitate al ONU o rezolutie privind razboiul din Gaza

21:05, 20.02.2024 - Statele Unite si-au exercitat din nou dreptul de veto in Consiliul de Securitate al ONU, blocand astfel un proiect de rezolutie prin care se cerea un armistitiu umanitar imediat in razboiul dintre Israel si Hamas, transmite Reuters, citata de Agerpres.

Coreea de Nord a lansat rachete de croaziera catre Marea Japoniei, anunța Seulul

08:15, 14.02.2024 - Lansarea rachetelor de croaziera nord-coreene, detectata de Coreea de Sud, este cea mai recenta dintr-o serie de teste facute de Phenian de la inceputul acestui an, relateaza AFP și Reuters, citate de Agerpres.„Armata noastra a detectat mai multe rachete de croaziera necunoscute in apele de la nord-est…

Phenianul a testat un nou sistem de control al lansatoarelor de rachete multiple

10:05, 12.02.2024 - Coreea de Nord a anuntat luni ca a dezvoltat un nou sistem de control pentru lansatoare de rachete multiple despre care considera ca ar putea consolida semnificativ capacitatile sale de aparare, potrivit agentiei oficiale de presa, KCNA.


Ce parere ai despre aceasta stire?