Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Parcare a la Cluj! A blocat aleea unui bloc cu SUV -ul. Comentariu misogin- FOTO

Publicat:

Parcarile din Cluj-Napoca sunt tot mai înghesuite, iar unii șoferi nu fac decât sa agraveze lucrurile. 

&"Parcheaza dupa bunul plac fara sa-i intereseze de ceilalti, sa se descurce fiecare cum poate&", a descris scena cel care a filmat totul.

&"Trebuie facute &"rugaciuni&" pana sa se ridice o masina din pacate; multi mizeaza pe acest lucru; banuiesc ca SUV ul era al unei persoane de sex feminin, dupa autocolantele cu margarete :D (fara misoginism)&", a comentat un alt utilizator trafictube.ro.



Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

”Alo, domnu cu BMW, unde ați invațat sa parcați?” - Parcare de șmecher pe o strada din Cluj-Napoca - FOTO

18:05, 06.05.2024 - Șoferul unui BMW a blocat complet trotuarul pe strada Petrila, din Cluj-Napoca. Zona este situata in preajma Parcului Feroviarilor.Șoferul din imagine a blocat complet trotuarul, iar cei care voiau sa treaca trebuiau sa intre pe carosabil. Probabil cel care deține mașina locuiește fix la acea adresa…

Taxa de parcare in Cluj-Napoca, „un moft” pentru aproape 600 de șoferi care au uitat sa o plateasca. Emil Boc: „Mi se pare enorm”

15:10, 11.04.2024 - Poliția Locala a avut o ampla acțiune de verificare a plații taxei de parcare pentru parcarile de pe domeniul public din Cluj-Napoca. Aproape 600 de șoferi au fost prinși pentru ca nu și-au platit taxa de parcare.

Primaria Timișoara reamenajeaza parcarile din zona Badea Carțan. Restricții de trafic, de joi

12:50, 03.04.2024 - Primaria Timișoara vrea „locuri de parcare civilizate, culoar pentru tramvaie și strazi mai aerisite” in zona Pieței Badea Carțan. In prima faza, vor fi amenajate cateva locuri de parcare pe un teren degradat și urmeaza cateva intervenții și la locurile de parcare din spatele pieței. De joi, 4 aprilie,…

Cum se mai parcheaza in Cluj-Napoca. Din categoria: "mi-am gasit permisul intr-un ou Kinder"

13:25, 21.03.2024 - Parcare "VIP" pe o strada din municipiul Cluj-Napoca. Un șofer a rupt un stalp galben din cauciuc, folosit pentru delimitare in trafic sau parcari, doar pentru a parca autoturismul in zona respectiva.

O parcare in cartierul Buna Ziua a ajuns sa coste cat o mașina: ”Multe cartiere inghesuite și cu pret de lux vor ajunge ghetou”

09:50, 12.03.2024 - Parcarile din Cluj-Napoca sunt tot mai scumpe, ajungand sa coste deja cat o mașina buna. Oare pana unde va crește prețul imobiliarelor, mai ales ca mulți incep sa migreze spre periferie?”Populatia scade, preturile imobiliarelor cresc?Am fost contactat de echipa de vanzari de la un complex din Buna Ziua,…

O mașina a luat foc intr-o parcare din Cluj-Napoca. Pompierii s-au deplasat la fața locului

18:40, 09.03.2024 - O mașina parcata a izbucnit in flacari, in Cluj-Napoca. Pompierii sosiți la fața locului au intervenit cu o autospeciala pentru a stinge focul, eliminand porbabilitatea de extindere catre celelalte autoturisme care se aflau in jur. Din fericire, nimeni nu a a avut nevoie de ingrijiri medicale.

Liviu Alexa demisioneaza din PSD: "PSD nu a incetat sa ma dezamageasca, promovand la nivel central securici ca Dancu, reprimind in partid tradatori precum Tudose, Grindeanu sau Neacșu, evitand orice reforme reale"

12:00, 08.03.2024 - "Am decis azi sa demisionez din “functia” de membru simplu al Partidul Social Democrat, partid pe care mi l-am asumat cu curaj si ca jurnalist, sfidand in ultimii 15 ani ipocrizia ziaristilor de dreapta care sustineau PNL sau USR indirect, refuzand sa isi asume deschis optiunea politica," a transmis…

Despre parcarile din Arad, numai de bine. Dar nu in anul 2024. Nicio parcare noua (nici) in acest an

09:30, 07.03.2024 - Cate parcari subterane și supraterane vor fi realizate in municipiul Arad in anul 2024? Niciuna, daca e sa ne luam dupa sumele prevazute in bugetul... The post Despre parcarile din Arad, numai de bine. Dar nu in anul 2024. Nicio parcare noua (nici) in acest an appeared first on Special Arad · ultimele…


Ce parere ai despre aceasta stire?