Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O fată adoptată a primit un cadou vechi de 20 de ani în ziua nunții. Toți invitații au început să plângă când au văzut ce este

Publicat:

Sherry și , motiv pentru care au infiat un baiețel, Brian, iar 11 ani mai tarziu au adoptat-o pe Brooke. Anii au trecut, iar cand a venit ziua in care Brooke a imbracat rochia de mireasa, mama ei adoptiva i-a facut un cadou special, vechi de doua decenii. Cu cateva minute inainte sa inceapa ceremonia religioasa, Sherry i-a dat lui Brooke o bucata de material decupat din propria ei rochie de mireasa. In timp ce examina materialul, mireasa a vazut ca pe el era o scrisoare foarte veche, pe care mama ei i-a scris-o cand avea doar 18 luni. Iata textul mesajului: „Draga și micuța noastra…

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce cadou a putut sa primeasca o mireasa de la cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a ramas fara cuvinte

17:15, 25.04.2024 - O mireasa a ramas fara cuvinte atunci cand a vazut ce cadou a putut sa-i ofere cavalerul de onoare al mirelui. Tanara a spus ca este cel mai scarbos dar primit vreodata și mulți i-au dat dreptate cand au aflat despre ce este vorba.

Știrile Antena Stars. Pepe, primele declarații dupa ce a stabilit data nunții cu Yasmine Pascu. Ce semnificație are ziua aleasa pentru cununia religioasa: „Suntem binecuvantați”

21:25, 10.04.2024 - Pepe și Yasmine Pascu sunt impreuna de cațiva ani, au un fiu impreuna și au decis sa devina o familie și in fața lui Dumnezeu. Cei doi se pregatesc deja de cununia religioasa, eveniment care va avea loc intr-o zi cu o semnificație aparte pentru artist și soția lui.

Reacția Anamariei Prodan dupa ce s-a zis ca Gigi Becali va fi naș la nunta ei cu Ronald Gavril: „Eu nu m-am impacat cu el ca sa am avantaje de pe urma lui”

16:56, 09.04.2024 - Anamaria Prodan s-a impacat cu Gigi Becali dupa ce timp de trei ani au fost in scandal. Totodata, impresara a facut și declarații despre relația cu omul de afaceri, dupa ce s-a zis ca el va fi naș la nunta ei cu Ronald Gavril. Timp de trei ani de zile, Anamaria Prodan și Gigi Becali s-au atacat reciproc…

Star Matinal. Cum va arata nunta Cameliei Potec. Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment: „Trebuie sa ne avantajeze” / VIDEO

09:55, 03.04.2024 - In cadrul unui interviu, acordat exclusiv pentru Antena Stars, Camelia Potec a vorbit depsre marele eveniment care urmeaza sa aiba loc in viața ei. Iata cum va arata nunta fostei sportive de performanța! Fosta gimnasta s-a gandit la rochia de mireasa pe care o va imbraca la marele eveniment.

Vestea dureroasa pe care a primit-o Lidia Fecioru chiar in ziua nunții. Prin ce perioada grea a trecut: „Imi cautam vina!”

16:20, 14.03.2024 - Lidia Fecioru a vorbit sincer despre viața personala și trecutul sau, chiar daca este o fire destul de rezervata in privința acestui aspect delicat. Aceasta a scos la iveala vestea dureroasa pe care a primit-o chiar in ziua nunții.

Madalin Ionescu, cadou de 95 de mii de euro pentru soția sa. Ce a primit Cristina Șișcanu: „Cea mai tare surpriza”

18:01, 19.02.2024 - Madalin Ionescu (53 de ani) și Cristina Șișcanu (39 de ani) formeaza unul dintre cele mai consolidate cupluri din showbizul romanesc și nu ezita niciodata sa le arate fanilor cat de mult se iubesc și nici sa le povesteasca prin ce trec in fiecare zi. Deși cei doi au avut parte de o cina romantica […]…

Madi, finalista de la Mireasa, sezonul 8, in doliu! Tanara a pierdut o persoana draga / FOTO

13:21, 13.02.2024 - O noua lovitura pentru Madi, finalista de la Mireasa. Dupa problemele de sanatate și dupa desparțirea de Sergiu, tanara trece, din nou, prin clipe dificile din punct de vedere emoțional. De curand, fosta concurenta a pierdut o persoana draga.


Ce parere ai despre aceasta stire?