Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

O companie aeriană low-cost are o ofertă specială pentru români, de Ziua Națională

Publicat:

Ryanair, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa, lanseaza astazi o oferta speciala de a Romaniei pentru toti clientii romani: zboruri incepand de la 9,99 euro, conform unui comunicat de presa transmis de companie, scrie zf.ro.

Acest tarif special se aplica pentru anumite zboruri cu plecare din Bucuresti pe rutele catre , , si Bologna pentru calatorii in perioada Ianuarie – Martie 2016.

Aceste locuri vandute la pret redus trebuie rezervate numai de pe Ryanair.com inainte de miezul noptii, miercuri, 2 Decembrie.

Citiți…

Citeste articolul mai departe pe Antena3.ro…  

Sursa articol: Antena3.ro


Stiri pe aceeasi tema

Peste 2.300 de zboruri Ryanair și 1.400 Wizz Air, afectate de bruiajele rusești

09:05, 23.04.2024 - Aproximativ 46.000 de avioane au inregistrat probleme cu GPS-ul deasupra Marii Baltice din luna august a anului trecut, raporteaza The Sun, pe baza analizei jurnalelor de zbor, potrivit The Guardian. Cele mai multe dintre problemele GPS au aparut in Europa de Est, la granița cu Rusia. Thousands of flights…

Compania aeriana din Europa care iși suspenda mai multe zboruri, dupa ce Iranul a atacat Israelul. De ce a luat aceasta decizie

08:45, 15.04.2024 - O companie aeriana din Europa iși suspenda mai multe zboruri, dupa ce Iranul a atacat Israelul. Bubuituri și sirene de raid aerian s-au auzit in Ierusalim, dupa ce Iranul a atacat Israelul cu zeci de drone și rachete balistice, intr-un act de razbunare fara precedent, accentuand tensiunile și aducand…

In sezonul de vara 2024 vor fi mai multe zboruri de pe Aeroportul Cluj spre destinații ideale pentru city break-uri

11:01, 29.03.2024 - Ryanair a anunțat zboruri suplimentare catre Bruxelles, Dublin, Londra, Milano și Paris, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj-Napoca, potrivit unui comunicat al companiei aeriene. Ryanair, cea mai importanta companie aeriana din Europa, a lansat cel mai amplu program de vara (S24) pentru…

Luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine. Unde poti pleca in vacanta cu mai putin de 15 euro

22:35, 16.03.2024 - Dupa cum bine se știe, Ryanair este principala companie aeriana low-cost din Europa, și la inceputul lunii ianuarie anunța ca lanseaza noi zboruri din 10 țari. Pe langa aceste noi zboruri, vorbim și de luna in care biletele de avion sunt cele mai ieftine.

Oferta speciala la biletele de avion pentru august, anunțata de TAROM: 120 de euro zborul dus-intors, cu bagaj inclus, catre patru destinații din Europa

17:51, 16.03.2024 - TAROM a anunțat o oferta speciala pentru zborurile din luna august, in patru destinatii din Europa indragite de romani, tarifele biletelor de avion fiind de 120 de euro dus-intors, cu bagaj de mana inclus.

Aeroportul Internațional din Bacau trece la programul de vara. Șapte zboruri noi spre Europa

12:25, 09.03.2024 - Aeroportul Internațional ”George Enescu” din Bacau adauga, incepand cu 31 martie, zboruri noi spre Bergamo, Bologna, Catania, Liverpool, Madrid, dar și chartere spre Grecia (Creta - Heraklion) sau Turcia (Antalya).

O mare companie aeriana din SUA va relua zborurile catre Israel

21:50, 22.02.2024 - Compania aeriana United Airlines a anunțat ca intenționeaza sa reia zborurile catre Israel luna viitoare. Legatura SUA-Israel a fost suspendata in octombrie dupa atacul Hamas. Avioanele vor face escala in Europa.

O companie aeriana anuleaza zeci de zboruri din Romania. Care sunt destinațiile afectate

08:00, 09.02.2024 - O cunoscuta companie aeriana a decis sa anuleaza zeci de zboruri din Romania. Cel puțin 20 de din Romania vor fi suspendate sau nu vor fi reluate in acest an. Iata care sunt destinațiile afectate!


Ce parere ai despre aceasta stire?