Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Nicușor Dan, reacție sarcastică la retragerea lui Cîrstoiu: 'Decizie grea pentru mafia imobiliară'

Publicat:
Nicușor Dan, reacție sarcastică la retragerea lui Cîrstoiu: 'Decizie grea pentru mafia imobiliară'

Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, reacționeaza la decizia coaliției PSD-PNL (vehiculata deocamdata „pe surse”) de a renunța la medicul . In condițiile in care PSD și PNL ar urma sa aiba candidați separați la , Nicușor Dan transmite un mesaj cu o nota de sarcasm.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Reacții politice la decizia PSD-PNL privind retragerea candidaturii lui Catalin Cirstoiu la PMB

11:20, 23.04.2024 - Mazilirea doctorului Cirstoiu este blat politic prin care PSD și PNL il susțin pe Nicușor Dan, afirma Cristian Popescu Piedone, in timp ce Nicușor Dan reacționeaza ironic: „Decizie grea pentru mafia imobiliara. Campania cui sa o finanțeze?”.

Nicușor Dan, dupa ce PSD și PNL au decis sa mearga separat la București: Decizie grea pentru mafia imobiliara

10:55, 23.04.2024 - Nicușor Dan a avut o reacție ironica dupa ce PSD și PNL au decis sa-l retraga pe Catalin Cirstoiu si sa susțina candidați diferiți la alegerile pentru Primaria Capitalei. ”Decizie grea pentru mafia imobiliara. Campania cui sa o finanțeze?”, a scris edilul pe Facebook.

„Blat politic prin care PSD și PNL il susțin pe Nicușor Dan!”, prima reacție a lui Piedone dupa retragerea lui Cirstoiu

10:35, 23.04.2024 - Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL pentru Primaria Capitalei, catalogheaza decizia coaliției PSD-PNL de retragere a susținerii pentru candidatura doctorului Catalin Cirstoiu „o tradare a electoratului” și „un blat politic prin care il susțin pe Nicușor Dan” in dauna sa. Actualul primar de la…

Reactie ironica a lui Nicusor Dan dupa ce PNL și PSD au rupt alianța la București: "Decizie grea pentru mafia imobiliara"

09:45, 23.04.2024 - Primarul Capitalei Nicusor Dan a reactionat printr-o postare ironica dupa ce coalitia PSD-PNL a renuntat la candidatura lui Catalin Cirstoiu pentru Primaria Capitalei, in favoarea unor candidaturi separate, Gabriela Firea si Sebastian Burduja urmand sa fie sustinuti in cursa pentru Bucuresti.

Rares Bogdan, despre retragerea candidaturii lui Cirstoiu: Daca suntem oameni seriosi, il sustinem sa castige

19:40, 15.04.2024 - Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat, luni, despre o eventuala retragere a lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru Primaria Capitalei, ca nu s-a pus aceasta problema si ca nu s-a discutat la varful partidului nici posibilitatea sustinerii lui Nicusor Dan,

Zvonuri privind retragerea lui Cirstoiu: „Au o solutie ei?”

14:45, 15.04.2024 - Prim-vicepresedintele PNL, Rares Bogdan, a declarat, luni, despre o eventuala retragere a lui Catalin Cirstoiu din cursa pentru Primaria Capitalei, ca nu s-a pus aceasta problema si ca nu s-a discutat la varful partidului nici posibilitatea sustinerii lui Nicusor Dan, mentionand ca actualul primar general…

Nicușor Dan, prima reacție dupa publicarea sondajului care arata ca va pierde alegerile: "Raman optimist"

11:20, 26.03.2024 - ”O sa vedem la vot, binenteles. Mai avem mai bine de 10 saptamani de campanie preelectorala si electorala, oamenii au timp sa se informeze despre fiecare dintre candidati. Raman optimist”, a spus primarul Capitalei.Despre candidatul PSD, medicul Catalin Cirstoiu, primarul a afirmat ca nu este analist.”Eu…

Nicușor Dan nu exclude retragerea lui Cristian Popescu Piedone din cursa pentru Primaria Capitalei: „Eu iau cu rezerve candidatura sa”

08:10, 22.03.2024 - Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a declarat joi ca nu exclude o retragere din competitia pentru Primaria Capitalei a lui Cristian Popescu Piedone, mentionand ca acesta si Catalin Cirstoiu vor fi sustinuti de catre electoratul de stanga.


Ce parere ai despre aceasta stire?