Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

NEMULȚUMIRILE FERMIERILOR O nouă lovitură pentru crescătorii de vaci: prețul laptelui scade din nou

Publicat:
NEMULȚUMIRILE FERMIERILOR O nouă lovitură pentru crescătorii de vaci: prețul laptelui scade din nou

De ani de zile consemnam in coloanele ziarului nostru dramele pe care le traiesc crescatorii de vaci de lapte, dar si fermierii din sectorul vegetal,... The post NEMULȚUMIRILE FERMIERILOR O noua lovitura pentru crescatorii de vaci: prețul laptelui scade din nou first appeared on .

Citeste articolul mai departe pe informatia-zilei.ro…  

Sursa articol si foto: informatia-zilei.ro


Stiri pe aceeasi tema

JUDEȚUL SATU MARE A crescut pretul capsunelor comercializate in Piata Somes

15:30, 22.05.2024 - Daca zilele de 17 si 18 mai au fost cu alternante intre vremea buna, adesea cu nori pasageri si cu precipitatii, nu a fost un moment favorabil legumicultorilor ... The post JUDEȚUL SATU MARE A crescut pretul capsunelor comercializate in Piata Somes first appeared on Informatia Zilei .

Prețul carburanților scade in continuare

10:55, 10.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) atesta in continuare ieftinirea prețurilor la carburanți pe bursele internaționale, tendința care se reflecta fidel la stațiile petroliere din Republica Moldova. In consecința, pe parcursul saptaminii curente benzina a scazut sub pragul de 26…

BANII ROMANILOR Prețul motorinei a inregistrat o serie de scaderi consecutive in ultima perioada

18:50, 29.04.2024 - Prețul motorinei a inregistrat o scadere semnificativa in ultima saptamana, dupa o serie de reduceri consecutive de preț. The post BANII ROMANILOR Prețul motorinei a inregistrat o serie de scaderi consecutive in ultima perioada first appeared on Informatia Zilei .

OFERTA VALABILA DIN 15 APRILIE Scade prețul energiei electrice la Hidroelectrica

09:30, 17.04.2024 - Cu peste 180 de centrale hidroelectrice la nivel național, Hidroelectrica este unul dintre cei mai importanți producatori de energie electrica din Romania The post OFERTA VALABILA DIN 15 APRILIE Scade prețul energiei electrice la Hidroelectrica first appeared on Informatia Zilei .

PASARI CALATOARE De la an la an, din motive necunoscute, scade numarul cuiburilor ocupate de berze la Andrid

14:30, 11.04.2024 - Daca in jurul datei de 20 martie, cu anume intarziere, in majoritatea localitatilor judetului au sosit berzele, fiind vorba despre masculii care au trecut la repararea cuibului in asteptarea femelelor, .... The post PASARI CALATOARE De la an la an, din motive necunoscute, scade numarul cuiburilor ocupate…

POLUAREA ȘI TRAFICUL Interesul consumatorilor pentru vehiculele electrice scade

09:20, 02.04.2024 - Incetinirea adoptarii vehiculelor electrice pe baterii este un fapt recunoscut, atat de companiile auto traditionale, cat si de investitori, deoarece consumatorii... The post POLUAREA ȘI TRAFICUL Interesul consumatorilor pentru vehiculele electrice scade first appeared on Informatia Zilei .

CONTROALE APIA Tipurile de controale pe care le face APIA pentru a verifica declarațiile fermierilor

06:35, 13.03.2024 - Din motive obiective, nici n-a inceput preluarea de catre Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura – APIA a cererilor unice de plata,... The post CONTROALE APIA Tipurile de controale pe care le face APIA pentru a verifica declarațiile fermierilor first appeared on Informatia Zilei .

PROCESUL ANULUI Cum a fost influentat pretul actiunilor Roșia Montana pe burse

11:06, 12.03.2024 - Gabriel Resources a pierdut procesul la ICSID legat de dosarul Roșia Montana, insa pare sa fie caștigatoare in ce privește prețul acțiunilor pe burse. The post PROCESUL ANULUI Cum a fost influentat pretul actiunilor Roșia Montana pe burse first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?