Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Neatza cu Răzvan și Dani. Concurs pe Dunăre! Ramona, Amalia și Diana s-au urcat în caiac și-au vâslit până la ultima suflare

Publicat:

In cadul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani, Dani Oțil a organizat un concurs pe Dunare. , Amalia Ștefania și și-au dorit sa participe, așa ca s-au urcat in caiac și-au vaslit pana la ultima suflare. .

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prin ce a trecut Ramona Olaru in vacanța ei in Cairo. "Am pierdut pașaportul". De ce a ajuns la Ministerul de Interne al Egiptului

11:40, 23.04.2024 - Ramona Olaru tocmai s-a intors din vacanța din Cairo, unde se presupunea ca se va distra și relaxa. Prezentatoarea rubricii meteo de la Neatza cu Razvan și Dani a trecut prin numeroase peripeții care i-au stricat vacanța.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

Sportul de care s-a apucat Ramona Olaru. Cate kilograme vrea sa slabeasca: „Primul antrenament”

21:15, 01.04.2024 - Ramona Olaru ne-a dezvaluit, la inceputul lui 2024, ca iși dorește sa faca mai multa mișcare fizica. Asistenta TV de la Neatza cu Razvan și Dani s-a ținut de plan, potrivit celor mai recente imagini. Frumoasa blondina a inceput sa practice box și vrea sa scape de kilogramele in plus. Foto Motivul pentru…

Ce face Ramona Olaru in avion, la fiecare zbor. Nu e de mirare ca lumea o iubește: ”Sunt lipicioasa” VIDEO EXCLUSIV

15:55, 31.03.2024 - Ramona Olaru este una dintre cele mai frumoase și indragite prezențe feminine din showbiz-ul romanesc. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani știe intotdeauna cum sa transmita o stare de bine și sa inveseleasca persoanele din jur ei prin energia sa debordanta. O vedem mereu sociabila, cu zambetul…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, o noua gluma la matinal. Asistenta TV a adus zambetul pe buze colegilor: ”Daca spargi...”

10:05, 26.03.2024 - Ramona Olaru aduce zambetul pe buze colegilor ei in fiecare dimineața. Asistenta TV are simțul umorului, iar glumele pe care le spune ii binedispune pe toți. In cadrul matinalului de la Antena 1, vedeta este plina de voie buna.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre babele din luna martie: „Privind catre varsta pe care...”

09:10, 01.03.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. In aceasta dimineața, asistenta TV a spus un banc despre babele din luna martie. Vedeta i-a amuzat pe colegii ei și cu siguranța și pe telespectatori.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ce a spus asistenta TV despre femei: ”Sunteți multe care...” / VIDEO

09:35, 22.02.2024 - Ramona Olaru a revenit cu o gluma neașteptata, la Neatza cu Razvan și Dani. Asistenta TV a vorbit despre femei, iar colegii ei de platou au fost surprinși. Ramona Olaru a reușit sa atraga, din nou, atenția tuturor cu gluma de joi dimineața.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma de sezon. Asistenta TV și-a amuzat colegii: „De ce ne grabim catre Sfantul Valentin...”

08:35, 13.02.2024 - Ramona Olaru și-a obișnuit colegii de breasla, dar și telespectatorii cu glumele pe care le spune zilnic in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1. Asistenta TV a spus și astazi un banc. Colegii ei de breasla au ras copios.


Ce parere ai despre aceasta stire?