Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Natașa de la "Mireasă pentru fiul meu", domnișoară de onoare răvășitoare la nunta Adrianei și a lui Valentin. S-a pozat cu Mirela Vaida și arată senzațional! Nu mai e durdulie!

Publicat:

Dragostea celor doi fosti concurenti de la "Mireasa pentru fiul meu", Adriana și Valentin,  a inflorit  odata cu juramintele pe care si le-au facut in fata lui Dumnezeu. Inconjurati de toate persoanele dragi lor si cu foarte mari emotii, Adriana si Valentin s-au casatorit religios.

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Istoricul Ioan-Aurel Pop, președintele Academiei Romane, distins cu titlul de „Cetațean de onoare al Salajului”

22:10, 21.04.2024 - In spațiul incarcat de frumusețe și spiritualitate al Catedralei Episcopale „Sfanta Vineri” din Zalau, președintele Academiei Romane, prof. univ. dr. Ioan-Aurel Pop, a primit, astazi, din partea președintelui Consiliului Județean Salaj, Dinu Iancu-Salajanu, titlul de „Cetațean de onoare al județului”.…

Mireasa, sezonul 4. Cum s-a pozat Ela dupa ce a ajuns de urgența la spital. Ce mesaj le-a transmis susținatorilor sai

15:46, 08.04.2024 - Ela, fosta concurenta din sezonul 4 Mireasa, și-a ingrijorat susținatorii dupa ce soțul ei a facut un anunț neașteptat. Petrica Nemeș a dat vestea ca partenera lui a ajuns de urgența la spital in urma cu mai bine de o saptamana. Iata ce mesaj a transmis tanara.

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Calendar Ortodox: 17 martie - Ce sfinti sunt sarbatoriti astazi

08:41, 17.03.2024 - In aceasta luna, in ziua a saptesprezecea, pomenirea preacuviosului parintelui nostru Alexie, omul lui Dumnezeu.Preacuviosul parintele nostru Alexie s a nascut la Roma, fiind singurul copil al patricianului Eufimian si al Aglaidei, care erau de neam nobil si bogati. Ajungand la varsta potrivita, tatal…

Maestrul Dinu Sararu a plecat spre ceruri! Dumnezeu sa-l odihneasca!

20:11, 02.03.2024 - S-a stins Maestrul… Dinu Sararu a plecat spre ceruri intarind lumina constelației marilor scriitori pe care i-a dat aceasta țara. A traversat secole și epoci pe care le-a observat atent și a dat cuvantului “țaran” o greutate cum n-a avut vreodata. Cetațeanul de Onoare al Ramnicului a fost, de fapt,…

Mireasa - Capriciile iubirii. Antonia a decis sa se desparta de Valentin. Concurenta i-a spus ca se simte confuza: "Eu cred ca am fost sincera..." / VIDEO

20:45, 19.02.2024 - Antonia a decis sa se desparta de Valentin. In seara petrecerii, concurenta și-a exprimat incertitudinea in ceea ce privește relația ei cu cel cu care, de curand, confirmase ca formeaza un cuplu. Tanara i-a marturisit partenerului sau ca se simte confuza și ca a intrat in relația cu el cumva forțata. 

Mireasa sezonul 9, 15 februarie 2024. Valentin a primit un mesaj de la fosta iubita, despre care spunea ca e ”iubirea vieții lui”

17:05, 15.02.2024 - Valentin a primit un bilețel de la fosta iubita, cea despre care spunea ca o ”iubește” in clipul de prezentare.  ”La mulți ani, viața mea. Sa fii fericiti”, i-a scris fosta partenera.

Mireasa, sezon 6. Gabriela, apariție surpriza pentru susținatorii ei. Cum s-a pozat alaturi de micuțul Tudor Gabriel

23:05, 28.01.2024 - Gabriela a publicat o noua fotografie in care apare alaturi de fiul sau. Cei care au susținut-o in cadrul sezonului 6 Mireasa au fost incantați sa vada cat de mult a crescut Tudor Gabriel.


Ce parere ai despre aceasta stire?