Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

MOST WANTED: Doi romani, printre cei mai cautati infractori straini din Marea Britanie. Porecla unuia dintre ei este "Stucut"

Publicat:

Potrivit presei britanice, printre infractori se regasesc si doi romani. Unul dintre ei se numeste , are 34 de ani si a rapit doi barbati in Romania. Celalalt, este , de 30 de ani si apare si sub numele de , acuzat de crima.

In plus, , supranumit "Stucut" si dat in urmarire generala in Romania, a fost condamnat la 11,6 ani de inchisoare de magistratii pentru pentru talharie si lipsire de libertate.

Printre infractori se numara ucigasi, violatori, talhari si proxeneti despre care se crede…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Spania a eliberat „din greșeala” unul dintre cei mai cautați infractori din lume: El planuia sa il omoare pe Mark Rutte

07:05, 24.04.2024 - Spania l-a eliberat, din cauza unei erori judiciare, pe un celebru șef de cartel care ar fi planuit sa o ucida pe moștenitoarea tronului olandez și pe premierul Mark Rutte, scrie Politico, citat de news.ro .

Romanul care ii ingrijește mașinile Regelui Charles: „Regele, cu siguranța, nu știe ca eu sunt cel care ii spala mașinile”

16:20, 11.04.2024 - Un tanar care a plecat din Romania in urma cu 7 ani pentru un trai mai bun a dat lovitura in Marea Britanie dupa ce și-a deschis propria afacere! Iata care a fost evoluția romanului de-a lungul timpului.

Deputatul Valentin Fagarașian: “Voi pune bazele unui forum permanent de colaborare intre firmele din Romania si firmele romanesti din diaspora”

10:00, 29.03.2024 - Deputatul PNL de diaspora, Valentin Fagarasian, anunta ca va infiinta o structura permanenta de colaborare intre firmele din Romania si antreprenorii romani care si-au construit o firma in strainatate, in vederea colaborarii si intensificarii schimburilor comerciale, precum si pentru consolidarea firmelor…

Romania, tara cu cele mai multe animale de companie pe cap de locuitor din Europa!

11:20, 27.03.2024 - In anul 2022, conform raportului FEDIAF (Federația Europeana a Industriei Produselor Alimentare pentru Animale de Companie), in Europa existau 105,35 milioane de caini și 127,16 milioane de pisici detinute ca animale de companie. Cu peste 10 milioane de caini și peste 15 milioane de pisici, Germania…

Se amana extradarea fraților Tate in Marea Britanie. „Vor in Romania și sa-și refaca reputația”

20:05, 12.03.2024 - Se amana extradarea fratilor Andrew si Tristan Tate in Marea Britanie pana la solutionarea dosarului in care au fost trimisi in judecata in Romania, potrivit unei decizii de marți a Curții de Apel Bucuresti. Tot marți, judecatorii au mai decis ca frații Tate sa fie pusi in libertate. Magistratii romani…

7 infractori urmariți internațional au fost aduși in Romania

14:30, 09.03.2024 - 7 persoane cu mandate de executare a unor pedepse sau de arestare preventiva au fost aduse in țara, in perioada 7 – 8 martie 2024. Se ascundeau in Marea Britanie, Italia, Germania și Franța.

Portul Constanța are un nou Director executiv/ Mirela-Ileana Birchi vine cu un CV impresionant

16:16, 15.02.2024 - Mirela-Ileana Birchi este incepand de azi noul Director executiv al Administrației Portului Constanta. Pana acum a ocupat poziția de consilier al directorului general. Este de baza avocat cu experiența indelungata in drept comercial și drept maritim, dobandita in Romania și Marea Britanie. Vezi CV…


Ce parere ai despre aceasta stire?