Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Moldova se revoltă împotriva Rusiei. Decizia istorică după 25 de ani. „Este suicid!”

Publicat:

Parlamentul de la Chisinau a adoptat, joi, o declaratie prin care condamna atacurile la adresa “securitatii informationale si amestecul abuziv în activitatea politica din &", informeaza si

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Estonia declara ca Biserica Ortodoxa Rusa sponsorizeaza agresiunea militara a Rusiei impotriva Ucrainei

14:46, 08.05.2024 -  Parlamentul Estoniei a votat luni o rezolutie prin care a declarat Biserica Ortodoxa Rusa „institutie care sponsorizeaza agresiunea militara a Federatiei Ruse” impotriva Ucrainei, informeaza Kyiv Independent, citat marti de Radio Chisinau.

Popșoi dezminte informațiile precum R. Moldova ar vrea sa impuna regim de vize Rusiei

15:35, 24.04.2024 - Republica Moldova nu planifica sa introduca regim de vize pentru cetațenii Federației Ruse, or o interdicție in acest sens ar primi un raspuns „in oglinda” din partea Moscovei. Declarația a fost facuta de ministrul de Externe, Mihai Popșoi, intr-un interviu. „Regimul de vize are efectul de oglinda și…

Prezența reprezentanților Rusiei la Conferința FAO de la Chișinau, interzisa. „A incalcat flagrant Carta ONU, a declanșat multiple crize”

21:20, 19.03.2024 - Ministerul de Externe de la Chișinau a anunțat, marți, 19 martie, ca reprezentanții oficiali ai Federației Ruse nu vor putea participa fizic la Conferința regionala a Organizației pentru Alimentație și Agricultura (FAO), gazduita anul acesta de Republica Moldova, in perioada 14-17 mai.Aceasta decizie…

(video) „Musteața a descoperit...apa calda”: Vlad Filat, despre declarațiile de astazi ale șefului SIS despre „influențele Rusiei”

19:50, 05.03.2024 - Fostul premier, Vlad Filat, a venit cu un comentariu privind ultimele declarații ale șefului SIS despre „implicarea Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova”. „Musteața probabil astazi s-a trezit sa descopere America, sau apa calda, mai bine spus”, a declarat ex-premierul la emisiunea…

(video) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:25, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, a susținut o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live/update) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:16, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

(live) Șeful SIS, cu declarații despre „implicarea Rusiei in procesele electorale din Moldova”

10:06, 05.03.2024 - Directorul Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova, Alexandru Musteața, susține o conferința de presa privind evaluarea implicarii Federației Ruse in procesele electorale din Republica Moldova, in 2024-2025.

Deputat de la Chișinau: "Cei din Transnistria au cerut ajutor Rusiei, instituțiilor europene și Crucii Roșii!"

14:56, 28.02.2024 - Lilian Carp, deputat in Parlamentul de la Chișinau, membru al Partidului Acțiune și Solidaritate, de guvernamant in Republica Moldova, a comentat la Antena 3 CNN inițiativa luata de politicienii de la Tiraspol.


Ce parere ai despre aceasta stire?