Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ministerul Sănătăţii, anunţ important pentru românii care vor să se vaccineze antigripal

Publicat:

Ministerul Sanatații a transmis, sambata, ca nu toate vaccinurile antrigripale au fost aduse, acestea urmand sa ajunga in patru tranșe. Reprezentanții Ministerului Sanatații menționeaza și ca a fost asigurata inclusiv posibilitatea suplimentarii numarului de doze.

„Vaccinurile gripale nu au fost aduse toate. Se aduc in patru tranșe. Medicii de familie au fost informați de catre DSP-uri”, se arata intr-o informare de presa a Ministerului Sanatații.

CITEȘTE ȘI: Opt curiozitați despre mere. Numarul 7 va schimba modul in care le folosești

Potrivit aceleiași surse, in ultimii doi ani,…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț important pentru romanii cu doua mașini sau doua case. Legea mai puțin știuta te obliga sa faci asta

14:30, 29.04.2024 - Ca in orice stat democratic și cu un sistem fiscal bine pus la punct, pentru anumite tipuri de tranzacții nu se percep taxe și comisioane in plus de la contribuabili, dar in Romania vorbim de legea mai puțin știuta și care ii vizeaza pe romanii cu doua mașini sau doua case. Care este legea mai […] The…

Ce risca medicii care duc pacientii de la stat la privat. Anunt important al Ministrului Sanatatii, Alexadru Rafila

18:15, 18.04.2024 - Cadrele medicale care duc pacienții de la stat la privat ar putea fi sancționați. Ministrul Sanatații, Alexandru Rafila, a anunțat ca lucreaza la o strategie pentru a lua masuri in cadrul medicilor care au o astfel de practica.

ANAF face un anunț important: Noi reguli pentru romanii care inchiriaza bunuri mobile și imobile (Document)

18:55, 17.04.2024 - ANAF a publicat pe portalul propriu, la rubrica Asistența contribuabili/Ghiduri curente si alte materiale informative, Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil persoanelor fizice care realizeaza venituri din inchirierea și subinchirierea bunurilor mobile și imobile din patrimoniul personal.

Anunț important pentru romani! A fost modificata data pana la care trebuie sa-si monteze repartitoare de caldura

08:41, 11.04.2024 - Romanii trebuie sa știe ca data pana cand trebuie sa iși monteze repartitoare de caldura a fost modificata. Daca inițial ar fi trebuit sa fie montate pana pe data de era 15 aprilie, Guvernul a schimbat termenul prin OUG.

Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Ce a transmis Marius Budai: „Beneficii care...”

23:01, 13.03.2024 - Anunț important pentru romanii care au lucrat in grupele I sau II de munca. Pensionarii ar trebui sa știe aceste informații. Iata ce a transmis Marius Budai, fostul ministru al Muncii din Romania!

Cine sunt romanii care vor primi pensie cu 80% mai mare. Anunț important

21:40, 13.03.2024 - Anunț important! Iata cine sunt romanii care vor primi pensie cu 80% mai mare! Ce a dezvaluit ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu. In ce consta principala modificare. Confirmarea facuta de Casele de Pensii Publice.

Anunț important pentru romani! Vor intra banii pe cardurile sociale. Cate tranșe vor primi beneficiarii

10:11, 20.02.2024 - Vești bune pentru romani! S-a anunțat ca vor intra banii pe cardurile sociale. Iata cate tranșe vor primi beneficiarii in anul 2024. Precizarile facute de Ministerul Muncii. Cele mai noi informații.

Ciuca, anunț important pentru romanii din Spania: Incepand din acest an pot avea dubla cetatenie

19:45, 19.02.2024 - Romanii din Spania pot avea, din acest an, dubla cetatenie, a afirmat, luni, presedintele Senatului, Nicolae Ciuca, dupa intalnirea pe care a avut-o cu omologul sau spaniol, Pedro Rollan Ojeda, cu prilejul vizitei oficiale pe care o efectueaza in Regatul Spaniei.


Ce parere ai despre aceasta stire?