Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Maria Dragomiroiu, dată de gol! Cunoscută cântăreaţă a apelat la medicul estetician! Ce operație şi-a făcut?

Publicat:

In aceasta seara, de la ora 21.15, interpreta de muzica populara vine impreuna cu nepoatele sale, Maria (9 ani) și Ana (7 ani), la “Aici eu sunt vedeta”. Prilej pentru cele doua fetițe sa dezvaluie o parte din secretele bunicii lor dragi, careia ii spun Nana.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Georgiana Lobonț, sacrificii mari ca sa devina cunoscuta. De ce și-a vandut artista din Cluj apartamentul: „Eram cumva inconștienți”

13:25, 22.04.2024 - Georgiana Lobonț este una dintre cele mai solicitate artiste de muzica de petrecere de la noi. Chiar daca a cunoscut succesul pe plan muzical, cantareața a facut sacrificii enorme ca sa devina cunoscuta și a riscat mult. Cantareața și soțul ei au investit toți banii in muzica și au riscat totul…

Viorica de la Clejani, pe masa de operație! Artista a fost supusa unei intervenții chirurgicale care a durat 3 ore: "Aveți grija de sanatatea..." / FOTO

22:10, 13.04.2024 - Viorica de la Clejani a trecut prin momente dificile. Artista a fost supusa unei intervenții chirurgicale care a durat 3 ore. Cum se simte acum. Cantareața a facut publice primele imagini de pe patul de spital.

Shamieh Hussein, medicul estetician al vedetelor, acuzat ca a mutilat mai multi pacienti, pus sub control judiciar

09:45, 14.03.2024 - Medicul estetician acuzat ca a efectuat mai multe interventii chirurgicale in urma carora mai multi pacienti au suferit afectiuni estetice grave si permanente este cercetat sub control judiciar si are interdictia de a mai efectua operatii, a informat joi Inspectoratul de Politie Judetean.

Cantareața cunoscuta de la noi care a uitat ca pleaca in vacanța: ”Eram la manichiura și prietenele mele erau la aeroport”

21:45, 28.02.2024 - Cantareața celebra din Romania care a uitat ca trebuie sa plece in vacanța. Deși planificase de ceva timp plecarea in Maldive alaturi de prietenele sale, artista a uitat complet și s-a trezit pusa intr-o situație tensionata. Intr-un final, aceasta a reușit sa plece in vacanța mult visata, mai ales ca…

Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! La ce proceduri a apelat Claudia Iosif, fosta iubita a lui Dorian Popa: „Revizia de primavara” / FOTO

14:35, 23.02.2024 - Babs a vizitat cabinetul medicului estetician! Fosta iubita a lui Dorian Popa are mai multe intervenții chirurgicale, iar de aceasta data și-a mai facut doua. Iata la ce proceduri a apelat Claudia Iosif!

Bianca Dragușanu și-a dus mama la medical estetician. La ce intervenție a apelat: ”O fac și mai frumoasa”

16:56, 12.02.2024 - Bianca Dragușanu este pusa pe schimbari mari! Dupa mai multe vizite la medicul estetician, a decis ca este momentul ca și mama ei sa treaca printr-o transformare. Din acest motiv, a dus-o la medicul care a operat-o pe ea. Iata la ce intervenție a apelat!


Ce parere ai despre aceasta stire?