Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Lista obiectivelor din Franța, vizate de atacuri TERORISTE, i-a fost inspirată lui Salah Abdeslam chiar de Serviciile Secrete!

Publicat:

1464242795 Poliția a descoperit in ascunzatoarea lui , din localitatea belgiana Forest, un calculator pe care se afla o lista a țintelor teroriștilor, in Franța, precum și metodele de realizare a atacurilor.

Într-un calculator din ascunzatoarea din Forest a lui Abdeslam, unde acesta a fost capturat pe 15 martie, în urma unor schimburi de focuri, printre mai multe foldere, s-a descoperit unul care purta numele &"Salah&".

În interiorul acestuia se gaseau mai multe înregistrari video cu , informații despre atentatele…

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Paris 2024: Poliția a reținut un adolescent care voia sa „moara ca un martir" la Jocurile Olimpice

19:35, 26.04.2024 - Poliția antiterorista din Franța a reținut un baiat de 16 ani in urma unei declarații pe rețelele de socializare in care iși exprima dorința de a „muri ca un martir" la viitoarele Jocuri Olimpice de la Paris din aceasta vara.

„Nu suntem liniștiți, vorbim de Franța” » Șeful roman de federație se teme de atacuri teroriste la Jocurile Olimpice de la Paris: „Știm ce s-a intamplat acolo”

18:40, 13.04.2024 - Alexandru Matei, președintele Federației Romane de Polo, singurul nostru sport pe echipe prezent la Jocurile Olimpice, a marturisit in interviul acordat Gazetei Sporturilor ca simte o unda de neliniște in perspectiva competiției de la Paris (26 iulie - 11 august). Intrebat cum se raporteaza la amenințarile…

Ambasada SUA la Paris avertizeaza asupra amenințarii cu atacuri teroriste in Franța. Americanii prevenisera și Rusia

11:20, 26.03.2024 - Dupa atacul terorist din Rusia, ambasada SUA in Franța avertizeaza asupra unei amenințari mari de acte teroriste in aceasta țara. Americanii au dat același avertisment cu cateva saptamani inainte de atentatul sangeros din sala de concerte din suburbiile Moscovei.

Escrocheria bine pusa la punct prin care o banda de romani a strans mii de euro la targul de carte de la Leipzig

16:30, 25.03.2024 -  Targul de carte de la Leipzig a atras peste 40.000 de persoane in prima zi de desfașurare, iar sambata aproximativ 2.000 de editori din 40 de țari și-au prezentat noile titluri. Un astfel de public a fost considerat de șapte romani drept un teren de operare bogat pentru a-și pune in aplicare escrocheria.Banda,…

Razboi in Ucraina, ziua 734. Mai multe tari din UE sunt favorabile achizitionarii de munitie produsa in afara Europei pentru Kiev

08:15, 27.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 734. Mai multe tari europene, printre care si Franta, sunt de acord cu achizitionarea de catre UE de munitie produsa in afara Europei pentru a sprijini in continuare efortul de razboi al Ucrainei, au declarat, la Paris, participant

Franța promite Ucrainei un ajutor militar de pana la 3 miliarde de euro

00:06, 17.02.2024 - Franța și Ucraina au semnat un acord de securitate care include angajamente de la Paris sa livreze mai multe arme, sa antreneze soldați și sa trimita pana la 3 miliarde de euro in ajutor militar Kievului in acest an, relateaza SkyNews.

Paris 2024 promite sa fie o editie unica a Jocurilor Olimpice si Paralimpice, dincolo de sport!

01:30, 13.02.2024 - Cu 150.000 de locuri de munca infiintate si venituri de pana la 10,7 miliarde de euro, acest eveniment international major reprezinta o sansa extraordinara pentru Franta si pentru economia acestei tari, spune Radu Puiu, analist financiar in cadrul XTB Romania.


Ce parere ai despre aceasta stire?