Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Legea off shore spune o poveste frumoasa, cu iz electoral, dar nu rezolva problema exploatarii gazelor din Marea Neagra

Publicat:

si au modificat legea off-shore pe ultima suta de metri, chiar inainte de adoptare, pentru a le putea impune petrolistilor din noi taxe. Ramane de vazut daca masura va aduce miliarde la buget sau daca, dimpotriva, ii va alunga pe petrolisti, lasandu-ne fara bani si cu un zacamant de gaze pe care nu-l putem exploata singuri.

Cert este ca legea off-shore, in ciuda modificarilor, continua sa arate doar ca o colectie de promisiuni electroale ale actualei Puteri si nu ca un act normativ care sa reglementeze exploatarea rationala a resurselor tarii,…

Citeste articolul mai departe pe business24.ro…  

Sursa articol: business24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marcel Ciolacu susține ca Romania va avea in 2025 o reforma „cum este in tarile dezvoltate” și ca vor fi deduceri la venituri

18:05, 08.04.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat luni, 8 aprilie, ca anul viitor vor fi o reforma si un sistem de deduceri la venituri „exact cum este in tarile dezvoltate”, a relatat news.ro.„Este evident ca anul urmator va fi, e trecut in PNRR, o reforma fiscala, dar sunt identificate anumite masuri pe care putem…

Peste 7,5 milioane de refugiați ucraineni au intrat in Romania de la inceputul razboiului

17:20, 10.03.2024 - Numarul refugiaților ucraineni care au intrat in Romania de la invadarea țarii vecine de catre armata Federației Ruse a depașit 7,5 milioane, arata datele Poliției de Frontiera.In ultimele 24 de ore, au trecut frontiera in Romania 9.128 de cetateni ucraineni, astfel ca numarul total al refugiaților…

DECIZIE cruciala așteptata in dosarul Roșia Montana: Cat ar urma sa plateasca statul roman despagubiri

16:21, 08.03.2024 - Guvernul a fost informat ca maine va fi dat verdictul final in cazul dosarului Roșia Montana, in care Romania va trebui sa plateasca despagubiri de miliarde de dolari.Intre un miliard și 6,7 miliarde de euro ar putea plati Romania drept despagubiri in cazul Roșia Montana , spune ministrul Finanțelor.…

USR: Premierul Marcel Ciolacu refuza sa vina in Parlament sa explice cum indatoreaza Romania cu un miliard de lei pe zi lucratoare

14:55, 04.03.2024 - „Obligativitatea prim-ministrului de a participa este trecuta in Regulamentul Senatului, dar se pare ca domnul Ciuca nu vrea sa-l deranjeze pe domnul Ciolacu, sa-l puna in situatia penibila in care ar fi trebuit sa raspunda la niste intrebari clare si precise privind starea jalnica in care se afla economia…

Adevaratul dezastru produs de COVID 19 a fost ținut secret! Statul a platit 2% din PIB ca afacerile sa nu dea faliment

12:56, 27.02.2024 - Companiile din Romania au beneficiat de ajutoare de stat platite in cursul anului 2023 in valoare totala de circa 29,5 miliarde lei, aproximativ 2% din Produsul Intern Brut anual, a anunțat marți Guvernul. „Guvernul pe care il conduc urmarește ca pe langa reglementarile eficiente pentru facilitarea…

Liderul PMP ridica o problema uriașa a Romaniei in interiorul NATO

14:30, 23.02.2024 - Liderul PMP, Eugen Tomac, arata faptul ca Romania le spune partenerilor din NATO ca aloca 2,5% din PIB pentru Aparare, dar, in anul 2023 s-au cheltuit doar 1,58% din PIB. Tomac susține ca in actualul context regional, Romania ar trebui sa creasca chletuielile de aparare. ”Statul roman trebuie sa…

Statul roman da 126 milioane euro porturilor de la Dunare și Marea Neagra

13:05, 17.02.2024 - Schema de ajutor de stat de 126 milioane de euro adresata porturilor maritime si interioare din Romania aflate la granita estica a Uniunii Europene (UE). Investițiile au ca scop rezolvarea supra-aglomerației din portul Constanța. Actul normativ cu privire la ajutorul alocat porturilor de la Dunare și…

E-factura. De unde a plecat „coșmarul”. „Statul roman a cerut Comisiei Europene”

11:06, 10.02.2024 - Fostul ministru al Economiei, Claudiu Nasui, acuza Guvernul ca a impus „coșmarul cu e-factura pentru toate firmele”, deși obligația europeana pentru e-factura era doar la contractele cu statul. „Statul roman a cerut sa aplice coșmarul cu e-factura pentru toate firmele. Vi se tot zice ca e-factura este…


Ce parere ai despre aceasta stire?