Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

De ce îl protejează șefii PRO TV pe Chirilă în cazul protestelor #rezist? Juratul de la Voce ar fi încălcat REGULAMENTUL. DEZVĂLUIRI!

Publicat:

Site-ul Cancan.ro a scris zilele trecute despre eventuale interese ale Protv-ului, prin vocea lui , juratul de la in zona protestelor #rezist. Cu atat mai mult cu cat, sursele citate au dezvaluit ca actiunea anti-guvernamentala virulenta a lui contrazice regulamentul CME care stipuleaza foarte clar regulile pentru fiecare angajat. Așadar, ce se ascunde in spatele acestei taceri suspecte?

Citeste articolul mai departe pe evz.ro…  

Sursa articol: evz.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un soi de teapa la Pro TV. CNA a intervenit

18:20, 03.04.2024 - Pro TV a fost sanctionata cu somatie publica de catre Consiliul National al Audiovizualului pentru o editie a emisiunii Vocea Romaniei, difuzata pe 16 decembrie, deoarece postul nu a mai pus „reluare” in timpul emisiunii (emisiunea fusese difuzata cu o seara inainte). O persoana a reclamat ca telespectatorii…

Decizie istorica: WTA iși schimba regulamentul, dupa cazul Simonei Halep

20:45, 20.03.2024 - WTA a inceput o revizuire a regulilor sale, ceea ce ar putea face ca jucatoarele achitate de acuzatiile de dopaj sau carora le-a fost redusa suspendarea sa revina in circuit cu "clasamente speciale", a declarat miercuri, pentru Reuters, forul care guverneaza tenisul feminin, informeaza News.ro.

Acces Direct. Rasturnare de situație in cazul profesorului disparut. Martora Florența face dezvaluiri. Ce spune femeia despre Anișoara: "E slabanoaga, dar are forța de barbat..." / VIDEO

18:56, 20.02.2024 - Situația nu este deloc roz pentru Anișoara, principala suspecta in cazul dosarului dispariției profesorului de matematica din Valcea. Florența, meditatoarea angajata chiar de ea, s-a decis sa dea carțile pe fața și sa vorbeasca.

ATP: Suspendare redusa pentru jucatorul american care a incalcat regulamentul antidoping

09:35, 16.02.2024 - Americanului Jenson Brooksby (fost loc 33 ATP) i-a fost redusa la 13 luni suspendarea dictata pentru absenta de la trei controale antidoping, a anuntat Agentia Internationala pentru Integritate in Tenis (ITIA), joi, potrivit Reuters.

Tudor Chirila, despre cazul lui Iulian Dumitrescu: Daca la divizia de județ se fura așa, cum sa lași tu din mana ditamai Champions League?

12:00, 03.02.2024 - "Nu știu daca realizam ce bale curg la PNL și PSD dupa primaria București. Daca la divizia de județ se fura așa, cum sa lași tu din mana ditamai Champions League?" a scris artistul pe Facebook.Declarații vin dupa ce Iulian Dumitrescu, suspectat ca ar fi luat mita milioane de euro, a fost plasat sub…

Gripa sau raceala? Diferențe și asemanari

11:56, 03.02.2024 - Gripa sau raceala? Ambele sunt infecții respiratorii contagioase, cu simptome pana la un punct asemanatoare. Totuși, sunt boli diferite. Gripa și racelile de sezon sunt provocate de virusuri diferite: gripa , de virusuri gripale, racelile, de mai multe virusuri cum sunt: rinovirusuri paragripale, coronavirusuri…


Ce parere ai despre aceasta stire?