Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Jucătoarea care a vorbit despre substanțele folosite la Academia Mouratoglou: „Îmi prezint scuzele lui Patrick”

Publicat:
Jucătoarea care a vorbit despre substanțele folosite la Academia Mouratoglou: „Îmi prezint scuzele lui Patrick”

a acuzat practicile intalnite la , iar jucatoarea de pe locul 449 WTA a postat un mesaj pe Instagram, miercuri, dupa ce declarațiile ei au ajuns in presa internaționala.

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol si foto: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Despartire surpriza. „Am impartasit o calatorie plina de iubire”

06:25, 06.05.2024 - Cuplul anului in tenis s-a destramat. Jucatoarea spaniola de tenis Paula Badosa a anuntat, duminica seara, ca ea si grecul Stefanos Tsitsipas nu mai formeaza un cuplu. Ei erau impreuna de un an si pozau in foarte indragostiti. „Am impartasit o calatorie plina de iubire si invataturi si, in calitate…

Simona Halep mai primește un cadou - Organizatorii unui turneu important ii fac loc in competiție

23:46, 30.04.2024 - Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a primit un wild card pentru turneul Trophee Clarins, care se va desfasura in perioada 13-19 mai, au anuntat, marti, organizatorii turneului parizian de categoria WTA 125 pe contul de Instagram.

Sorana Cirstea, la 34 de ani! Petrecere alaturi de Luana Rednic + Ce mesaj i-a dat Alexandru Țiriac

22:00, 07.04.2024 - Sorana Cirstea a implinit azi 34 de ani. Și a fost felicitata de Luana Rednic, fiica lui Mircea Rednic. Dar și de Alexandru Țiriac, fiul lui Ion Țiriac. Jucatoarea de tenis și-a aniversat azi ziua de naștere. Și a primit felicitari pe Instagram de la doi dintre apropiații ei. FOTO. Sorana Cirstea a…

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Prima reacție a Arynei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

08:46, 21.03.2024 - Aryna Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite News.ro.

Mesajul Simonei Halep pentru fanii ei, dupa audierile de la TAS: „Coșmarul pe care il traiesc de un an și jumatate s-a terminat!”

13:15, 21.02.2024 - Jucatoarea de tenis Simona Halep, 32 de ani) a postat printr-un mesaj, pe contul de Instagram. preluat de Gazeta Sporturilor, dupa audierile la Tribunalul de Arbitraj Sportiv in cazul de dopaj, din perioada 7-9 februarie.„Coșmarul pe care il traiesc de un an și jumatate s-a terminat! Am avut șansa sa-mi…

Simona Halep, bucuroasa! Mesaj pentru fani: „Dupa un an și jumatate, coșmarul s-a terminat!”

12:50, 21.02.2024 - Audiata la TAS in perioada 7-9 februarie, Simona Halep (32 de ani) a reacționat printr-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram. Jucatoarea din Constanța nu a dorit sa dea declarații la incaierea audierilor din Elveția, iar acum a avut primul mesaj public dupa procesul de la TAS. ...


Ce parere ai despre aceasta stire?