Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iubita lui Leo Dicaprio, imagini incendiare la plaja. Cum arata modelul care l-am cumintit pe cel mai ravnit burlac

Publicat:

Are 24 de ani si o cariera de model care se afla pe val, insa trebuie sa fi fost totusi greu sa il cucereasca pe unul dintre cei mai ravniti barbati de la Hollywood. , iubita lui , a pozat in ipostaze incendiare, iar fanii cuplului sunt in extaz.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Imagini dezolante de la malul marii: In mijlocul plajei Mamaia a aparut peste noapte un adevarat șantier

10:50, 02.05.2024 - Afaceristul Constantin Alin Bucur, fost deputat UNPR in legislatura 2012-2016, a vazut o oportunitate de extindere a afacerii sale in largirea plajei de la Mamaia. A inchiriat zeci de mii de metri patrați de plaja și a primit autorizație pentru construirea a trei piscine ingropate, pentru care a excavat…

Paramount si Disney au prezentat primele imagini din urmatoarele lor superproductii

17:30, 12.04.2024 - Paramount a dezvaluit joi primele imagini sangeroase din filmul "Gladiator 2" la CinemaCon din Las Vegas, fara sa lase sa transpara niciun semn de ingrijorare, in pofida incertitudinilor legate de viitorul acestui important studio de la Hollywood, informeaza AFP, informeaza Agerpres.

Imagini cu Bruce Willis de la aniversarea celor 69 de ani! Actorul a fost diagnosticat cu demența in urma cu doi ani

21:21, 20.03.2024 - Au aparut imagini cu Bruce Willis de la aniversarea celor 69 de ani! Celebrul actor de la Hollywood a fost diagnosticat cu demența in urma cu doi ani. Iata cum a aparut stardul din „Greu de ucis” recent, dar și ce imagini a postat familia lui pe rețelele de socializare!

Imagini spectaculoase surprinse pe plaja din zona Rex din Statiunea Mamaia (GALERIE FOTO+VIDEO)

09:06, 11.03.2024 - Plaja din zona Rex din Statiunea Mamaia ofera zilele acestea un peisaj mai putin obisnuit. Mai exact, in locul nisipului nivelat, in zona se intalnesc acum adevarate dune de nisip. Fenomenul nu este unul nou, fiind intalnit in special in sezonul rece. Conform specialistilor este vorba despre "cliffingldquo;.…

Combinația perfecta dintre Mila Kunis și Ashton Kutcher. Imagini rare cu chipul lui Wyatt, fiica celebrilor actori

16:11, 23.02.2024 - Mila Kunis și Ashton Kutcher sunt unul dintre cuplurile cele mai solide de la Hollywood. Deși iși exprima afecținea fațiș, cei doi sunt foarte discreți in privința vieții personale și, mai ales, in privința copiilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?