Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Istoria oficială a României este răsturnată! DESCOPERIRI BULVERSANTE!

Publicat:

Din ce in ce mai multe probe vin sa rastoarne dogmele istoriei noastre. Cu siguranța, neaveniții care se chinuie sa ne reduca istoria la doar cateva sute de ani, pentru a sluji interesele stapanilor din afara țarii, iși mușca tot mai des mainile, de suparare… Pentru ca, atunci cand chiar in incinta Muzeului Național de Istorie a Romaniei, in cadrul ultimei expoziții pe care ne-o ofera („Radiografia unei lumi disparute” – istoria unei asezari de acum 6000 de ani, Sultana, astazi in judetul Calarasi), gasim urmatoarea prezentare, cu referire…

Citeste articolul mai departe pe nasul.tv…  

Sursa articol: nasul.tv


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai luxoase nave romanesti aveau cabine placate cu nuc satinat, sala de dans si cinema. Unde au disparut „Transilvania” si „Basarabia”

08:55, 07.05.2024 - Istoria celor mai luxoase nave romanești a inceput in perioada interbelica. Romania, prin Serviciul Maritim, a comandat la santierele navale Burnmeister & Wain din Copenhaga, Danemarca, doua nave de pasageri sau de croaziera care, la vremea respectiva, erau ultramoderne. Botezate „Transilvania” si „Basarabia”,…

FOTO/VIDEO – Depunerea oficiala a candidaturii dr. Horațiu Suciu: „Nu doresc sa fiu doar un primar, vreau sa fiu cel mai bun din istoria orașului”

22:45, 29.04.2024 - Medicul chirurg dr. Horațiu Suciu și-a depus oficial, luni, 29 aprilie, candidatura pentru scaunul de primar al municipiului Targu Mureș la primaria orașului. Alaturi de candidatul independent s-au aflat membri ai Partidului Național Liberal Mureș, printre care prefectul județului Ciprian Dobre, vicepreședintele…

De ce sunt „blocurile rusești” din București unele dintre cele mai scumpe din oraș. Istoria neștiuta a monumentalelor cvartale sovietice

17:35, 21.04.2024 - „Blocurile rusești” din București au o poveste remarcabila care, sintetizata, poate fi exprimata astfel: a fost un experiment exclusiv al anilor '50, deceniul in care ceea ce construiau comuniștii in București era expresia realismului-socialist, cu o arhitectura bazata pe monumentalitate.

Cum s-a schimbat relația romanilor cu bancile in ultimii 8 ani? De la zeci de mii de procese, la negociere și rezolvare amiabila

13:35, 27.03.2024 - Comunicat CSALB Radiografia sistemului bancar prin prisma evenimentelor petrecute in acest domeniu in ultimii 15 ani este principala tema a episodului 1 din #PodcasturileCSALB, in care sunt invitați Alina Radu și Alexandru Paunescu, intr-o discuție moderata de Cornel Dinu. Cine are responsabilitatea…

In memoriam Constantin Zamfir Dumitru, directorul cu cel mai lung mandat din istoria Bibliotecii Judetene Constanta

17:00, 21.03.2024 - El a avut doua mandate, primul desfasurandu se in perioada 1967 ndash; 1969. Al doilea a inceput in anul 1971 si s a terminat in 1997, cand s a pensionat Constantin Zamfir Dumitru, personalitate marcanta a Bibliotecii Judetene Constanta, a venit pe lume in comuna Crucea, judetul Calarasi, intr o zi…

Descoperiri arheologice in centrul Clujului: incinta romana de nord a orașului Napoca / Poarta medievala a Apei

14:10, 15.03.2024 - Cu prilejul lucrarilor de reabilitare a parcului I.L Caragiale și strazilor din vecinatatea sa, specialiștii Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei (MNIT) au realizat o serie de cercetari arheologice. Pe str. O. Petrovici, chiar in zona

”Simte istoria”,  proiect nou al Muzeului Național al Bucovinei la Cetatea de Scaun a Sucevei destinat elevilor cu deficiențe auditive și vizuale

22:35, 05.03.2024 - Odata cu redeschiderea Cetații de Scaun a Sucevei și din dorința de oferi șanse egale de participare la activitațile de educație muzeala mai multor copii, Muzeul Național al Bucovinei vine anul acesta cu un proiect nou, ce se va desfașura pe tot parcursul anului școlar, in cadrul Serviciului Cetatea…


Ce parere ai despre aceasta stire?