Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Iranul AVERTIZEAZĂ că este gata de RIPOSTĂ: 'Prezenţa navelor militare străine în Golful Persic va genera riscuri'

Publicat:

Prezenta navelor militare straine in va fi "o sursa de insecuritate", iar serviciile de securitate din Iran vor lua masuri de aparare, afirma ministrul iranian de Externe, , citat de site-ul agentiei Reuters.

" reprezinta un culoar vital, astfel ca este o prioritate nationala pentru Iran, care garanteaza de mult timp securitatea maritima. Tinand cont de aceasta realitate, orice prezenta extraregionala este prin definitie o sursa de insecuritate. Iranul nu va ezita sa isi garanteze securitatea", a declarat prin Twitter.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iranul s-a suparat pe UE din cauza sancțiunilor: „Noi doar ne-am aparat. Ar fi trebuit aplicate Israelului”

10:05, 23.04.2024 - Sanctiunile anuntate de Uniunea Europeana dupa atacul iranian cu rachete si drone contra Israelului sunt „regretabile”, intrucat Teheranul a actionat pentru a se apara, a sustinut marti ministrul de Externe iranian, Hossein Amirabdollahian, informeaza Reuters.

Rusia avertizeaza ca Occidentul „se balanseaza periculos pe marginea unui conflict intre puterile nucleare”

12:40, 22.04.2024 - Sprijinul Statelor Unite, Marii Britanii si Frantei pentru Ucraina implica riscuri strategice grave privind o confruntare directa intre cele mai mari puteri nucleare din lume, a avertizat luni ministrul de Externe rus, Serghei Lavrov , informeaza Reuters.

Trei fii si doi nepoti ai liderului politic al Hamas, ucisi intr-un bombardament israelian, inaintea negocierilor de la Cairo: „Ii mulțumim lui Allah”

21:40, 10.04.2024 - Trei fii și doi nepoți ai conducatorului politic al Hamas, Ismail Haniyeh, au fost uciși intr-un bombardameent israelian, a anunțat miercuri gruparea islamista, transmite Reuters, citata de Agerpres.Cei trei fii, Hazem, Amir si Mohammad, au murit cand automobilul in care se aflau a fost lovit de o bomba…

Rusia avertizeaza SUA: Folosirea pentru spionaj a satelitilor SpaceX ii transforma in tinte legitime

21:25, 20.03.2024 - Purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, a declarat miecuri ca stie despre eforturile de spionaj americane de a folosi operatori comerciali de sateliti precum SpaceX si a avertizat ca astfel de miscari fac din satelitii lor tinte legitime, transmite Reuters, potrivit News.ro. 

Directorul AIEA avertizeaza UE ca Iranul se apropie de nivelul de imbogațire a uraniului pentru arme atomice

22:30, 19.02.2024 - Iranul continua sa imbogateasca uraniu mult peste concentratia necesara pentru utilizarile comerciale, atingand nivelul de 60%, aproape de cel folosit pentru armele atomice, a afirmat luni directorul Agentiei Internationale pentru Energia Atomica (AIEA) Rafael Grossi, citat de Reuters. Oficialul…

UE avertizeaza Israelul asupra unei catastrofe

20:05, 19.02.2024 - Miniștrii de externe ai UE au avertizat Israelul privind ofensiva in orașul Rafah, despre care spun ca ar putea fi un dezastru pentru aproximativ 1,5 milioane de refugiați. Despre acest lucru a relatat "Adevarul european" cu referire la Reuters. "O ofensiva asupra orașului Rafah ar fi absolut catastrofala…

Ministrul ucrainean de Externe discuta cu omologul chinez despre perspectivele de pace in razboiul cu Rusia

13:15, 18.02.2024 - Ministrul ucrainean de externe Dmytro Kuleba a declarat sambata ca a discutat cu omologul sau chinez despre perspectivele de pace in razboiul de aproape doi ani al Ucrainei cu Rusia, ca parte a unei incercari de lunga durata de a consolida relatiile cu Beijingul, transmite Reuters. ”M-am intalnit…

Casa Alba avertizeaza ca SUA nu vor sprijini operațiuni militare majore al Israelului la Rafah

22:30, 08.02.2024 - Casa Alba a transmis, joi, ca nu va sprijini niciun plan al Israelului pentru operatiuni militare majore la Rafah si a declarat ca secretarul de stat Antony Blinken a exprimat clar preocuparile SUA cu privire la astfel de operatiuni, relateaza Reuters, potrivit Agerpres. 


Ce parere ai despre aceasta stire?