Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Inundaţiile care au lovit sud-estul Spaniei au provocat moartea a cinci oameni în două zile

Publicat:

Inundatiile care au lovit sud-estul Spaniei au provocat moartea a cinci oameni in doua zile iar cel putin 3.500 de persoane au fost evacuate, au anuntat autoritatile, citate de news.ro.

Ultima persoana fara viata care a fost gasita a fost un barbat din regiunea Redovan, la aproape 50 de kilometri sid-vest de orasul Alicante, a declarat un purtator de cuvant al echipelor de salvare.

Un barbat in varsta de 36 de ani a fost gasit intre localitatile si Salazar din Andaluzia, au scris pe Twitter serviciile de urgenta din aceasta regiune.

Un purtator de cuvant a precizat…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un barbat a murit dupa ce a fost lovit pe strada de un tanar de 17 ani care facea școala de șoferi

17:40, 16.04.2024 - Un pieton a fost accidentat mortal, dupa ce a fost acrosat de o masina de școala condusa de un tanar de 17 ani, care se afla sub supravegherea instructorului auto, informeaza, marti, IPJ Dambovita, potrivit Agerpres.

Barbat de 61 de ani din Vințu de Jos cercetat de polițiști, dupa ce și-a amenințat cu moartea soțiia și fiica

14:46, 12.04.2024 - Joi, 11 aprilie 2024, in jurul orei 20.40, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurala Vințu de Jos au fost sesizați de catre o femeie de 38 de ani, din Vințu de Jos, cu privire la faptul ca a fost amenințata de tatal sau. Din primele cercetari efectuate de polițiști, s-a constatat faptul ca, in…

Un barbat a sunat la 112 sa spuna ca s-a lovit la cap, in padure. Zeci de oameni l-au cautat, dar au aflat apoi ca inventase totul

13:05, 11.04.2024 - Forte importante au fost mobilizate in judetul Arad, miercuri seara, pentru gasirea unui biciclist care ar fi suferit un accident, insa dupa ore de cautari s-a constatat ca apelul la 112 a fost fals, iar apelantul a fost identificat si amendat cu 4.000 de lei.

Vantul puternic a provocat moartea a 5 oameni in Polonia

21:25, 01.04.2024 - Cinci persoane au fost ucise de copaci cazuti in urma vantului puternic care a batut luni in sudul Poloniei, atingand viteza de 155 km pe ora in cele mai inalte culmi ale muntilor Tatra, relateaza Reuters, citata de News.ro.

Harțuire: Un barbat s-a urcat pe capota mașinii fostei iubite și a lovit parbrizul cu picioarele

19:21, 13.03.2024 - Un barbat in varsta de 36 de ani este cercetat pentru ca și-a harțuit fosta iubita, o femeie de 50 de ani. S-a urcat pe capota mașinii acesteia și a lovit parbrizul cu picioarele, incercand sa sparga geamurile și amenințand-o cu moartea.

Accident grav la Timișoara – motociclist lovit in plin de o mașina

18:25, 12.03.2024 - Un barbat, in varsta de 71 de ani, a condus un autoturism pe strada Ovidiu Balea din Timișoara, dinspre Grigore Alexandrescu, iar la un moment dat a efectuat virajul la stanga pe strada Mesteacanului și a intrat in coliziune cu un motociclu care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers, condus…

Care este cauza incendiului de la Valencia, care a inghițit un bloc intreg și a dus la moartea a zece oameni

23:25, 11.03.2024 - Care este cauza incendiului de la Valencia, care a inghițit un bloc intreg și a dus la moartea a zece oameniIncendiul care s-a soldat cu zece morti la Valencia, in estul Spaniei, la sfarsitul lui februarie, cand flacarile au cuprins in cateva minute un bloc, este de origine accidentala si ”probabil”…

Tragedie in Iași. Un barbat a murit, dupa ce a fost lovit de mașina condusa de o șoferița. Victima se afla in mijlocul strazii

13:40, 07.03.2024 - Tragedie de proporții in Iași! Un barbat a murit pe loc, dupa ce a fost lovit de o mașina. Victima se afla pe trecerea de pietoni in momentul in care s-a produs tragedia. Șoferița a trait un șoc, cand a l-a lovit cu mașina pe barbat. Iata cum s-a intamplat totul.


Ce parere ai despre aceasta stire?