Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Instituții publice din Timiş amendate pentru încălcarea legii

Publicat:

Mai multe institutii de stat din Romania au fost sanctionate de pentru Achizitii Publice (ANAP) cu sute de milioane de lei pentru greseli privind procedurile de achizitie. Printre instituțiile amendate, cateva sunt din județul Timiș. a fost sancționata cu 40.000 de lei, pentru ca autoritațile locale au refuzat sa puna la dispoziția ANAP documentele solicitate cu privire la anumite lucrari publice, in timp ce, pentru același refuz, comuna a fost amendata cu cu 80.000 de lei. a primit și ea 50.000 de lei amenda pentru nerespectarea procedurilor…

Citeste articolul mai departe pe renasterea.ro…  

Sursa articol: renasterea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Liderii PNL, la evenimentul Europa in fiecare localitate: "Romania trebuie sa profite de fondurile europene. Investim in drumuri, poduri, școli și gradinițe"

15:31, 08.05.2024 - Liderii PNL participa la București la evenimentul care incheie conferințele TNL – Europa in fiecare localitate – organizate incepand cu 9 martie la Cluj și apoi in fiecare regiune de dezvoltare.

Lucrari pe doua drumuri naționale din Timiș și pe alte patru din vestul țarii, in aceasta saptamana

13:30, 25.03.2024 - In aceasta saptamana, se va interveni pe șase drumuri administrate de Direcția Regionala de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara. Doua dintre acestea sunt din județul Timiș și patru din județele Caraș-Severin, Arad și Hunedoara.

Trafic alternativ, cu restricții de viteza și semafor temporar, pe Centura Timișoara

11:40, 18.03.2024 - Direcția Regionala de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara anunța ca, in urmatoarele saptamani, in doua zone ale Centurii Timișoara se vor face cateva lucrari de reparații. In aceasta perioada, traficul se va desfașura cu restricții.

Incep lucrarile de modernizare a DN 73 intre Fundata si Brasov

03:10, 12.03.2024 - Ordinul de incepere a lucrarilor de modernizare a drumului national DN 73, intre Brasov si Fundata, a fost emis azi, constructorul finalizand deja organizarea de santier, a anuntat Directia Regionala de Drumuri si Poduri (DRDP) Brasov, intr-o postare pe Facebook. Conform sursei citate, au fost aduse…

DRDP Constanta a demarat proiectul lucrari de amenajare la treceri de pietoni si montarea parapetului pietonal de protectie pe DN 39 (E87)

11:05, 29.02.2024 - Directia Regionala de Drumuri si Poduri DRDP Constanta a anuntat demarareas proiectului Lucrari de amenajare la treceri de pietoni, a refugiului insula denivelanta si montarea parapetului pietonal de protectie pe DN 39 E87 , un drum important. Scopul principal al proiectului este sa asigure siguranta…


Ce parere ai despre aceasta stire?