Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incident în Siria între avioane de luptă americane şi ruseşti

Publicat:

Aviatia militara americana a fost obligata sa traga rachete de semnalizare catre avioane militare rusesti in estul Siriei, obligandu-le sa pareasca zona, a confirmat Pentagonul. Incidentul a fost confirmat si de ministerul rus al apararii .

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentagonul a trimis rachete ATACMS in Ucraina pentru ca armata Kievului sa poata lovi ținte valoroase rusești in Crimeea

12:20, 26.04.2024 - Pentagonul a declarat ca rachetele ATACMS cu raza lunga de acțiune, din care SUA au furnizat Ucrainei peste o suta, sunt necesare pentru a lovi ținte rusești in Crimeea, anexata temporar, unde se afla centrul forțelor aeriene și terestre ale inamicului, scrie The New York Times.

Baza americana din Siria sub tirul rachetelor lansate din Irak

08:50, 22.04.2024 - Cel puțin cinci rachete au fost lansate duminica din orașul irakian Zummar spre o baza militara americana din nord-estul Siriei, au declarat pentru Reuters doua surse de securitate irakiene și un oficial american, noteaza Mediafax.

Avioane de lupta au fost mutate din Romania in Orientul Mijlociu de catre Marea Britanie

18:25, 14.04.2024 - Guvernul britanic a transmis ca a deplasat "mai multe avioane de lupta si cisterne de realimentare suplimentare in Orientul Mijlociu, dupa atacul Iranului asupra Israelului.Intr o declaratie, guvernul britanic a precizat ca aceste mijloace aeriene vor consolida operatiunea existenta a Regatului Unit…

Rusia acuza Israelul ca alimenteaza conflictul din regiune prin atacurile asupra Siriei

07:15, 03.04.2024 - Atacurile forțelor israeliene in Siria sunt „destinate sa alimenteze conflictul” in regiune, a denuntat ambasadorul Rusiei la ONU, la o reuniune a Consiliului de Securitate convocata dupa un raid atribuit Israelului impotriva consulatului iranian din Damasc

Avioane de lupta ale Italiei a interceptat aeronave rusesti deasupra Marii Baltice

22:51, 29.03.2024 - Fortele aeriene italiene au anuntat vineri ca au interceptat avioane neidentificate care zburau deasupra apelor internationale in Marea Baltica, iar doua surse din domeniul apararii de la Roma le-au identificat ca fiind avioane rusesti, relateaza Reuters.

Japonia face noi pași spre renunțarea la pacifism și va incepe sa exporte avioane de lupta ultramoderne

12:05, 26.03.2024 - Guvernul Japoniei va incepe sa exporte noile avioane de lupta pe care le dezvolta impreuna cu Regatul Unit și cu Italia, in cel mai nou pas facut de aceasta țara spre renunțarea la pacifismul care a consacrat-o dupa Al Doilea Razboi Mondial, scrie BBC.

Weekend negru pentru aviația rusa. Forțele ucrainene anunța ca au doborat patru avioane de lupta rusești

09:40, 19.02.2024 - Forțele ucrainene au reușit sa doboare nu mai puțin de patru avioane de lupta rusești in weekend - trei bombardiere Su-34 și un avion de vanatoare Su-35, unul dintre cele mai performante ale aviației ruse. Anunțul a fost facut chiar de Ministerul Apararii de la Kiev. 

Trei avioane de lupta rusești, distruse de ucraineni

15:50, 17.02.2024 - Unitațile forțelor aeriene ucrainene au distrus sambata dimineața trei avioane de lupta rusești, doua Su-34 și unul Su-35, pe frontul de est, relateaza Ukinform.net Comandantul forțelor aeriene ucrainene, Mykola Oleshchuk, a anunțat distrugerea celor trei avioane de lupta rusești pe Telegram, potrivit…


Ce parere ai despre aceasta stire?