Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Incendiu în cartierul Giurgiului din Capitală. Două familii au rămas fără case

Publicat:

Incendiu puternic azi noapte in Capitala. Doua case au fost cuprinse de flacari in cartierul Giurgiului, informeaza stiri.tvr.ro.Focul a pornit de la un acoperis, iar din cauza vantului puternic s-a extins rapid si...

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

FOTO Incendiu puternic langa Manastirea Voroneț din Suceava. Exista riscul ca focul sa se extinda

16:05, 04.05.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, in urma cu puțin timp, langa Manastirea Voroneț din orașul Gura Humorului, in județul Suceava. O casa aflata la doar cateva sute de metri de biserica a luat foc.

Incendiu puternic in București: 2 persoane au murit și alte 10 sunt la spital

19:10, 13.04.2024 - Un incendiu izbucnit sambata seara intr-un bloc din Sectorul 3 a afectat apartamentele de la doua etaje, fiind soldat cu doua decese și 10 raniți.  Mai multe echipaje de pompieri ale ISU au intervenit sambata pe bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala, acolo unde un incendiu a izbucnit intr-un apartament…

Un incendiu puternic a izbucnit intr-un bloc din Capitala! O persoana a murit și alte noua sunt ranite / FOTO

18:45, 13.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit la etajele 7 și 8 ale unui bloc de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Capitala. Pompierii bucureșteni intervin pentru stingerea flacarilor. Din nefericire, o persoana și-a pierdut viața și alte noua au fost ranite.

Incendiu puternic pe plaja din Corbu

09:11, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineața pe plaja din Corbu, județul Constanța. Focul s-a manifestat la o terasa, langa campingul de rulote, pe o suprafața de aproximativ 1.000 de metri patrați.

Incendiu puternic la o terasa de pe plaja Corbu. Focul s-a intins pe o suprafața de mie de metri patrați

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit in noaptea de vineri spre sambata la o terasa situata in apropierea plajei din Corbu, iar focul s-a manifestat pe o suprafata de o mie de metri patrati. Doua persoane au suferit atac de panica, dar au refuzat transportul la spital.

Incendiu puternic, sambata dimineața, pe plaja din Corbu, Constanța

07:35, 06.04.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit sambata dimineața pe plaja din Corbu, județul Constanța. Focul s-a manifestat la o terasa, langa campingul de rulote, pe o suprafața de aproximativ 1.000 de metri patrați, informeaza Mediafax.

Piața de Flori din Targu Jiu s-a facut scrum in urma unui incendiu puternic. Focul amenința blocurile din jur

09:30, 27.03.2024 - Șase chioșcuri de vanzare a florilor din centrul municipiului Targu Jiu s-au facut scrum, in noaptea de 26 spre 27 martie, in urma unui incendiu de amploare care risca sa se extinda la blocurile din apropiere.

Incendiu puternic, intr-un bloc din Capitala. Interventie contracronometru a pompierilor. Cauza, lumanarile parfumate din baie

07:36, 27.02.2024 - Un incendiu puternic a izbucnit, luni seara, intr-un bloc situat la intersecția Șoselei Giurgiului cu Strada Stoian Militaru, in sectorul 4. Flacarile au cuprins un apartament de la ultimul etaj, fiind afectate baia și sufrageria.Potrivit primelor informații, focul ar fi pornit de la niște lumanari…


Ce parere ai despre aceasta stire?