Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

ICR Tel Aviv a susținut prima participare românească la Jerusalem Design Week

Publicat:

Un numar de peste 20 de mii de vizitatori au trecut pragul Casei Hansen – fostul spital de leproși din Ierusalim, transformat intr-un centru cultural  israelian de anvergura –, care gazduiește ediția din acest an a Jerusalem Design Week. Deschiderea oficiala a evenimentului a avut loc in data de 13 iunie 2019, beneficiind de prezența unui public format atat din profesioniști in domeniul design-ului, cat și din iubitori de arta contemporana. Organizatorii au prevazut și alte evenimente, programate pe toata durata manifestarii, fapt care a asigurat o vizibilitate sporita și instalației primului…

Citeste articolul mai departe pe amosnews.ro…  

Sursa articol: amosnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turcia și Romania dau o lovitura de proporții in Europa: proiectul gigant care deja se construiește in țara noastra

09:56, 29.04.2024 - Compania turceasca Kalyon Holding a asezat pe pozitii prima bucata de teava din conducta Marea Neagra - Podisor, care va asigura securitatea energetica a Europei. Conducta cu o lungime de 308 kilometri va fi finalizata in 2025, iar gazele care vor trece prin Romania vor ajuta Europa sa reduca dependența…

Furtuna „RENATA”, care face ravagii prin Europa, se indreapta spre R. Moldova

21:40, 15.04.2024 - Furtuna Renata, care a provocat deja ravagii in mai multe țari ale Europei, se indreapta spre Romania și a Republicii Moldova, aducind cu ea un front de aer rece, ce va cauza scaderi de temperatura drastice, ploi abundente și vijelii puternice, anunța meteorologii de la București. Se estimeaza ca diferențele…

Renaște un mare proiect care va schimba Europa: Romania intra in joc și devine poarta Europei

09:16, 15.04.2024 - Ministrul grec al Infrastructurii și Transporturilor, Christos Staikouras, a vorbit despre necesitatea consolidarii in continuare a sistemului european de transport, prin noile coridoare comerciale care leaga Marea Baltica de Marea Neagra și Marea Egee. In cadrul prezentarii susținute la forumul de…

Geoana indeamna la un mars forțat: „Ceasul ticaie”

21:15, 04.04.2024 - Secretarul general adjunct al NATO, Mircea Geoana, a pledat joi pentru un „mars fortat” catre transformarea digitala a Romaniei, mentionand ca tara noastra are „potential foarte mare” si oameni inteligenti si nu isi permite sa fie pe ultimul loc din Europa. „Nu exista domeniu de activitate umana – de…

”Suntem fruntea Europei”, in legatura cu epidemia de rujeola, spune dr. Odette Popovici

23:50, 15.03.2024 - ”Suntem fruntea Europei”  in legatura cu epidemia de rujeola din țara noastra, consecința a mișcarii antivacciniste, semnaleaza dr. Odette Popovici, reprezentant al Insitutului Național de Sanatate Publica. In prezent, cu puțin peste 50% dintre copiii cu varste sub un an sunt vaccinați. Suntem in aceasta…

Inflația ramane peste 7%. Ce arata cele mai recente date publicate de INS: lista alimentelor care s-au scumpit cel mai mult

10:36, 13.03.2024 -  Potrivit Institutului Național de Statistica, in februarie 2024, prețurile au crescut fața de luna trecuta pe medie cu +0,8%, un pas ceva mai mic decat in ianuarie, dar inca foarte mare fața de restul Europei. Astfel, in primele doua luni ale anului, in Romania prețurile au crescut deja cu +1,9%, un…

POLITICO: Romania pariaza pe mini-reactoarele nucleare, in timp ce era carbunelui a ajuns pe marginea prapastiei. Este un experiment pe care altii din Europa il urmaresc indeaproape, insa exista obstacole si scepticism

21:55, 20.02.2024 - Reporterul de la POLITICO a stat de vorba cu primarul din Doicesti, Constantin Stroe, care se afla in functie de 24 de ani si care a vazut ce a insemnat pentru localitate concedierea celor 3.000 de muncitori dupa ce fosta centrala electrica pe carbune si-a inchis activitatea in urma cu zece ani. „A…

Mircea Hava: Sprijinul oferit ucrainenilor in legatura cu subiectul cerealelor trebuie dublat de o plasa de siguranța pentru națiunile din UE

15:05, 18.02.2024 - Exista raul razboiului, si e evident ca exista, dar cum poți sa-i combați efectele, sa-ti oferi ajutorul, fara a acutiza propriile neajunsuri? Cei care au pornit  razboiul din Ucraina știu ca europenii sunt dați peste cap de acest paradox al facerii de bine. Pentru ca, daca ajuți, ajungi sa-i incurci…


Ce parere ai despre aceasta stire?