Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

HOROSCOP: Nativii din Vărsător ar putea avea conflicte cu autorităţile, iar Gemenii riscă un eşec usturător

Publicat:

SCORPION
Relatiile cu prietenii sunt foarte bune, dar partenerul de viata s-ar putea sa nu va aprecieze initiativele. Va sfatuim sa dati dovada de mai mult tact.

SAGETATOR
Aveti de rezolvat o multime de problemele dificile. Daca nu reusiti sa va controlati nervozitatea, exista riscul sa faceti gesturi pe care le veti regreta.

CAPRICORN
Este posibil sa se accentueze dificultatile financiare si problemele sentimentale. Nu-i reprosati partenerului de viata ca a facut cheltuieli inutile.

VARSATOR
Sunteti nemultumit si aveti tendinta sa-i criticati pe…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Trei zodii pentru care luna mai va fi decisiva. Apar schimbari radicale in viața lor, la care nu s-ar fi așteptat

09:45, 09.05.2024 - Vești noi pentru trei zodii din horoscop! Luna Mai va fi decisiva pentru ei, astfel ca trebuie sa se aștepte sa treaca prin schimbari radicale, care le vor decide destinul. Nativii nu se așteptau ca acest lucru sa se intample, caci și-au facut planuri pentru tot restul anului. Ei bine, totul se va schimba.

Compatibilitați zodia Gemeni. Cu cine se potrivesc de minune nativii, pe cine trebuie sa evite

12:10, 27.04.2024 - Afla ce compatibilitați are zodiei Gemeni. Unele semne zodiacale se potrivesc mai bine decat altele pentru gemeni. Gemenii sunt complecși, dar daca le oferi o șansa, vei descoperi ca sunt un partener sau un prieten energic și plin de viața. Dar asta nu inseamna ca Gemenii sunt parteneri grozavi pentru…

Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii trebuie sa afle mai multe despre ei

06:11, 19.04.2024 - Horoscopul zilei de 20 aprilie 2024. Gemenii trebuie sa afle mai multe despre eiHoroscopul zilei de 20 aprilie 2024 spune ca Gemenii sunt sfatuiți sa afle mai multe despre ei și sa lase purtați de instinct. Nativii acestei zodii au nevoie sa se deschida mai mult și sa acorde o atenție mai mare sentimentelor…

Horoscop vineri, 5 aprilie: zodia care are parte de o dezamagire. Nativii care incheie un capitol important din viața

21:05, 04.04.2024 - Horoscop zilei de vineri indica un inceput de weekend dificil, cel puțin pentru nativii din doua zodii. Astrologul Click!, Lorina, a realizat predicțiile detaliate pentru fiecare semn zodiacal in parte.

Trei zodii vor fi cerute in casatorie in luna aprilie. Primavara va avea o alta semnificație pentru ele

10:10, 22.03.2024 - Viața a trei zodii din horoscop se va schimba radical in acest an. Nativii se logodesc și vor trai clipe unice alaturi de partenerii lor. Luna aprilie vine cu multe cereri in casatorie și multe surprize, la care nimeni nu se aștepta.

Zodia nefericita a lunii martie 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza dragostei

18:15, 10.03.2024 - Nativul care se confrunta cu probleme amoroase este reprezentat de o zodie de aer. Gemenii sunt cei care intampina cele mai multe neplaceri pe parcursul lunii martie, mai ales cand vine vorba de iubire. Acești nativi iubesc patimaș, iar uneori se uita pe ei inșiși in acest proces.Zodia nefericita a…

Horoscop 7 martie 2024. Zodia care va trece printr-o cumpana

06:45, 07.03.2024 - Horoscop 7 martie 2024. Se anunța o zi plina de provocari pentru mai multe zodii. Insa, rabdarea și anumite calitați le va face pe zodii sa treaca peste anumite cumpane. Afla ce-ți rezerva  astrele ! Horoscop 7 martie 2024 Berbec Se anunța o zi productiva la birou. In ciuda sarcinilor și proiectelor…


Ce parere ai despre aceasta stire?