Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Horia Nasra: „Industria IT este foarte importantă pentru România!”

Publicat:

, liderul PSD Cluj, a lansat in spațiul public un mesaj pentru , liderul PNL. Reacția a venit dupa o declarație pe care Orban a facut-o cu privire la domeniul IT. Acesta este doar un sumar al știrilor. Vizitați siteul nostru pentru mai multe știri complete!

Citeste articolul mai departe pe turdanews.net…  

Sursa articol: turdanews.net


Stiri pe aceeasi tema

Importanța DDD in industria alimentara: „Nimeni nu vrea un croissant cu urme de șoricel”

12:21, 25.04.2024 - Acțiunile de dezinsecție, dezinfecție și deratizare (DDD) ar trebui sa se desfașoare periodic in orice spații, de la cele de locuit pana la companii și fabrici. Insa, de departe, cea mai mare importanța a eficienței lor este legata de industria alimentara. De ce este atat de important ca dezinsecția…

Reacția lui George Simion: „Feseniștii de rit nou de la PSD și PNL vor sa interzica TikTok pentru ca nu au control”

15:35, 24.03.2024 - Liderul AUR, George Simion, susține ca este „evident” ca tinerii prefera partidul sau și ca „tinerii s-au saturat și de USR”. El acuza, totodata, „reflexe totalitare” ale PSD și PNL ai caror reprezentanți vorbesc despre reglementarea TikTok. Datele unui sondaj național, realizat in luna martie, arata…

Liderul PNL Cluj, dupa anunțul lui Iohannis privind candidatura pentru șefia NATO: „Este momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”

10:20, 13.03.2024 - Europarlamentarul Daniel Buda considera ca, experiența și pregatirea președintelui Klaus Iohannis, insoțite de calitațile sale personale, il fac un candidat potrivit pentru aceasta poziție cruciala.

Daniel Buda, liderul PNL Cluj, despre anunțul președintelui privind candidatura pentru șefia NATO. „A venit momentul ca Romania sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței”.

09:55, 13.03.2024 - Liderul PNL Cluj, Daniel Buda, este de parere ca președintele Klaus Iohannis este un „candidat potrivit” pentru șefia NATO, iar Romania ar putea sa-și asume o responsabilitate mai mare in cadrul Alianței.

UNSAR: Industria de asigurari considera importanta modificarea Legii RCA

13:45, 06.03.2024 - Industria de asigurari considera importanta modificarea Legii RCA, insa e necesar ca aceasta modificare sa aduca stabilitate si o mai buna functionare a pietei RCA, pentru asigurarea unei protectii corespunzatoare victimelor accidentelor rutiere, arata Uniunea Nationala a Societatilor de Asigurare si…

Super congresul PPE de la București: participa 2.000 de delegați + 13 șefi de state / Liderul PNL Cluj: „Romania devine capitala unde se iau deciziile pentru viitorul UE”

16:25, 04.03.2024 - Peste 2.000 de delegati din peste 40 de tari, printre care se vor numara presedintele Comisiei Europene, presedintele Parlamentului European, sefi de state si de guverne, presedintii de partide din partea Popularilor Europeni, dar si comisarii europeni care fac parte din familia politica a PPE, se vor…

GSP. Un strain mutat la Cluj a explicat ce diferențe sunt intre Romania, Bulgaria și Rusia: „Asta e cea mai importanta, o apreciez din plin"

23:00, 01.03.2024 - Lucas Masoero, 29 de ani, fundașul lui U, a explicat pentru Gazeta Sporturilor ce diferențe sunt intre Romania, Bulgaria și Rusia, promițand sa poata conversa pana la vara in limba noastra.

Lider de sindicat din industria de aparare, despre pregatirea Romaniei de a produce armament NATO: „A ajuns in derizoriu”

15:40, 07.02.2024 - Liderul de sindicat de la Automecanica Moreni, din Dambovița, Constantin Bucuroiu, critica reacția șefului Statului Major al Armatei, generalul Gheorghița Vlad, care a spus ca Romania trebuie sa introduca serviciul militar obligatoriu pentru a face fața amenințarilor venite din partea Rusiei.


Ce parere ai despre aceasta stire?