Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gina Pistol este însărcinată? Cel mai bun prieten a dat-o de gol: "Eu cred că e fetiţă"

Publicat:

a fost data de gol de in cadrul unui interviu acordat pentru . a zis in direct la "Rai da buni": "eu cred ca e fetita", insa nu a spus nimic mai mult.

"Mie imi e teama de responsabilitatea mare. Vrem nu vrem facem alegeri pentru copilul nostru. Eu l-am crescut pe fratele meu, care este cu 5 ani mai mic decat mine. Are prea mult bun simț. Poate imi e dat sa fac un copil, doi. Tot aman așa. Zic ca poate la anul", a declarat in urma cu o luna, potrivit spynews.

Smiley și se iubesc de anul trecut,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Smiley ii inchide gura lui Dinu Maxer și spune de unde a luat titlul melodiei „S-a furat mireasa”: „Acum vreo 8 ani am avut ideea de a face piesa asta”

14:51, 25.04.2024 - Smiley dezvaluie de unde el și Damian Draghici s-au inspirat pentru melodia „S-a furat mireasa”, pe care au lansat-o de curand. Lui Dinu Maxer i s-a parut prea rapid ca cei doi artiști au scos pe piața o piesa cu același titlu ca una dintre piesele lui. In urma cu o zi, Damian Draghici și Smiley au…

Gina Pistol a dezvaluit minunea care i-a schimbat viața. Ce i-a adus Smiley de pe Muntele Athos

11:00, 22.04.2024 - Gina Pistol, cunoscuta prezentatoare TV și influencer, a impartașit momentul in care viața i s-a transformat intr-un mod miraculos, dupa ce medicii ii spusesera ca șansele de a deveni mama erau aproape nule.

Smiley, dupa un an de casnicie cu Ginei Pistol: „Nu pune prea multe intrebari”

14:10, 16.03.2024 - La aproape un an de la nunta cu Gina Pistol, Smiley marturisește ca are o casnicie fericita. Invitat in podcastul lui Damian Draghici, artistul a vorbit despre relația sa și despre calitațile pe care le are soția lui.

‘Gina Pistol este in perioada de copii!’. Urmeaza inca un bebeluș in familia lui Smiley?

13:00, 13.03.2024 - Gina Pistol și Smiley, posibil parinți pentru a doua oara. Cei doi au deja o fetița impreuna, pe Josephine, pe care o divinizeaza, dar ar planui sa mai aduca pe lume inca un bebeluș. Urmeaza sau nu sa se mareasca familia Andrei. Gina Pistol ar putea deveni mama pentru a doua oara Gina Pistol și […]…

Star Matinal. Radu Valcan a plecat in Thailanda! Prezentatorul TV incepe filmarile pentru noul sezon de la Insula Iubirii: „Nu imi vine sa cred” / VIDEO

13:20, 23.02.2024 - Gazda popularului show Insula Iubirii, Radu Valcan, a plecat in Thailanda pentru a incepe filmarile pentru sezonul noua al emisiunii. Ce a marturisit celebrul prezentator TV, in exclusivitate pentru Antena Stars, chiar de la aeroport.

Remarca ”magulitoare” la adresa Ginei Pistol. „Smiley a plecat cu boxerul in SUA”

07:35, 08.02.2024 - O remarca deloc magulitoare la adresa Ginei Pistol, partenera de viața a lui Smiley. O tunsoare nereușita a acesteia a atras atenția. Nu i-a scapat nici Marianei, fosta Moculescu, prilej sa-și aminteasca ce i-a facut Smiley in platou la Maruța. ,,Ce sa spun… Smiley a plecat cu boxerul in SUA… Gina Pistol,…


Ce parere ai despre aceasta stire?