Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gianluca Vacchi si iubita sa, surprinsi la plaja. Cum arata cand nu se filmeaza singuri si incearca sa fie discreti

Publicat:

Atunci cand se pozeaza si filmeaza singuri, reusesc sa adune sute de mii de aprecieri la o singura postare de pe Instagram si milioane de vizualizari la un singur videoclip. Exista si momente in care vor sa fie discreti si sa se comporte ca un cuplu obisnuit, insa paparazzi sunt mereu pe urmele lor.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Pentru Razvan Plumb banii nu conteaza! Cand iubita lui vrea ceva... nu exista „nu”! Cum au fost surprinși cei doi indragostiți / PAPARAZZI

22:45, 26.04.2024 - Pentru Razvan Plumb banii nu conteaza! Cand iubita lui vrea ceva... nu exista „nu”! Paparazzii Spynews.ro, site-ul numarul unu de știri mondene din Romania, au fost pe „urmele” lor și i-au surprins in ipostaze de senzație. Imagine rare cu cei doi indragostiți.

Unde a plecat Oana Roman la o saptamana de la inmormantarea Mioarei Roman: „Un pic de liniște”. Cine a insoțit-o

09:40, 04.03.2024 - Oana Roman și-a petrecut weekendul departe de București. La o saptamana de la moartea mamei sale, Mioara Roman, vedeta a avut nevoie de cateva zile de liniște, in natura. Pe 23 februarie, mama Oanei Roman s-a stins din viața la 83 de ani, la azilul unde era ingrijita. Dupa trei zile, pe 26 februarie,…

Fotografie rara cu ”soacra” lui Selly. Cum arata mama Smarandei Știrbu, iubita vloggerului

14:55, 27.02.2024 - Smaranda Știrbu a postat pe contul personal de Instagram o fotografie rara in care apare alaturi de mama ei. Mulți au remarcat imediat de la cine a moștenit frumusețea iubita lui Selly. Iata cum arata viitoarea soacra a vloggerului!

Connect-R și tatal sau, surprinși in ipostaze emoționante. Cum arata tatal artistului și ce voce are barbatul

20:20, 25.02.2024 - Connect-R a demonstrat de fiecare data cand a avut ocazia cat de mult iși iubește tatal și cat de mult iși dorește sa il vada cu zambetul pe buze. Iata cum au fost surprinși cei doi impreuna pe pagina artistului de Instagram chiar de ziua celui care i-a dat viața.

Și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor, iar in prezent nu se mai ascund! Kamara și iubita lui, Gabriella Nastas, știu sa se bucure de lucrurile simple in cuplu. Unde au fost surprinși / PAPARAZZI

23:25, 09.02.2024 - Sunt impreuna de cateva luni bune, dar și-au ținut la inceput relația departe de ochii curioșilor. Kamara și Gabriella Nastas nu mai ascund, dupa ce au recunoscut ca formeaza un cuplu. Ipostazele in care au fost surprinși de curand.


Ce parere ai despre aceasta stire?