Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

"Ghijasa de Jos, sat românesc în inima ţării", o monografie scrisă cu suflet

Publicat:

Il stiam pe ca poet, redactor sef si editorialist la "Rapsodia " si datator de suturi fermecatoare in fund la "Semaforul lui STOPita " din aceeasi revista. Ca monograf, ce-id rept, nu l-.a aflat, pana cand, intrand in "coliziune " cu el, pe undeva prin , m-a cadorisit cu numita carte din titlu. Multumesc frumos am zis, apoi m-am apucat de citit, fiind un bun consumato...

Citeste articolul mai departe pe tribuna.ro…  

Sursa articol: tribuna.ro


Stiri pe aceeasi tema

ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer

14:06, 07.05.2024 - Dumnezeu sa te așeze intr-un loc special, de unde sa ne veghezi pe noi, cei care te-am iubit și prețuit. The post ULTIM OMAGIU O inima buna a incetat sa mai bata, un suflet mare s-a ridicat la cer first appeared on Informatia Zilei .

Viața in comunitațile muribunde ale țarii. Satul romanesc, pe cale de dispariție VIDEO

11:40, 18.04.2024 - Populația Romaniei scade de la an la an și, din pacate, declinul demografic, un fenomen ingrijorator, este agravat de un altul. Vorbim despre imbatranirea populației, o tendința greu de stavilit care se simte mai mult in localitațile rurale.

Restauram istoria si construim viitorul“: Schitul Darvari, odihna pentru suflet in inima Bucurestilor! Lucrari impresionante l-au adus din veacul lui Ghica-Voievod pana azi (FOTO)

09:35, 31.03.2024 - Schitul Darvari a fost ctitorit in 1843, fiind reconstruit 90 de ani mai tarziu. In timpul regimului comunist, lacasul de cult a fost inchis, iar calugarii au fost mutati cu forta la Manastirea Cernica. Arc peste timp, in 1998, sunt intreprinse atat de necesarele lucrari pentru readucerea la viala a…

Cum se simte Nicoleta Nuca, dupa ce a anunțat ca are noi probleme de sanatate. Ce le-a spus fanilor: ”Mulțumesc din suflet”

09:31, 12.03.2024 - Nicoleta Nuca le-a oferit o veste buna fanilor in ceea ce privește starea ei de sanatate. Dupa ce a afirmat ca se confrunta cu simptome de greața, dureri și frisoane, se pare ca se simte mai bine. Este vorba despre contactarea unui virus care face tot mai multe victime, in ultima perioada.

Spectacol de muzica populara „Avram Iancu, suflet romanesc”, la Cluj. Se vor strange bani pentru finalizarea grupului statuar din Piața Avram Iancu

10:10, 17.02.2024 - Casa de Cultura a Studenților „Dumitru Farcaș” organizeaza spectacolul caritabil „Avram Iancu, suflet romanesc” in scopul strangerii de fonduri pentru finalizarea grupului statuar din Piața Avram Iancu.

Doliu in lumea folclorului romanesc! A murit unul din marii oameni de televiziune ai tarii și promotoare a folclorului national

15:40, 15.02.2024 - Doliu in lumea folclorului romanesc! A murit unul din marii oameni de televiziune ai tarii și promotoare a folclorului national. Vestea trista a fost data de cantareata de muzica populara Matilda Pascal Cojocarița, care a transmis un mesaj induioșator prin intermediul rețelelor de socializare.


Ce parere ai despre aceasta stire?