Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Gheorghe Andrieș, recordmanul fotbalului băcăuan

Publicat:
Gheorghe Andrieș, recordmanul fotbalului băcăuan

Fostul fundaș dreapta al din anii ’70-‘ 80, Gheorghe “Gioni” Andrieș, a venit la intalnirea cu in cadrul Deșteptarea Podcast.   Articolul Gheorghe Andrieș, recordmanul fotbalului bacauan apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei bacauane! .

Citeste articolul mai departe pe desteptarea.ro…  

Sursa articol si foto: desteptarea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Radiografia Galei Premiilor Comunitații Bacauane

13:05, 23.05.2024 - Gabriela Achihai, președintele FSC, a venit la Deșteptarea Podcast pentru a vorbi despre Gala Comunitații Bacauane. Articolul Radiografia Galei Premiilor Comunitații Bacauane apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei bacauane! .

Onești: Olimpiada Naționala a Sportului Școlar – Badminton

12:25, 10.05.2024 - In acest weekend, Oneștiul devine gazda Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la badminton, eveniment ce va reuni peste 100 de sportivi din toate județele țarii. Competiția va avea loc sambata, 11 mai, incepand cu ora 09:00, la Sala de Sport din cadrul Bazelor Sportive, in apropierea ștrandului. Organizata…

Sfaturi pentru economisirea la cumparaturi  

22:21, 08.05.2024 - Strategii inteligente pentru a-ți gestiona cheltuielile și a economisi bani Economisirea la cumparaturi este un aspect crucial al gestionarii financiare personale și poate aduce beneficii semnificative in ceea ce privește sanatatea financiara pe termen lung. In acest articol, ne propunem sa exploram…

“Schimband uniforma, vom face reforma”

07:05, 06.05.2024 - Politistul local Ioan Sava candideaza la Primaria Margineni si a vbenit la intalnirea cu Florin Ștefanescu, la Deșteptarea Podcast.   Articolul “Schimband uniforma, vom face reforma” apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei bacauane! .

«Funcția de primar e ca o stare de spirit. Daca o ai atunci cand trebuie, ești foarte bine și poți sa mergi mai departe.»

07:00, 13.04.2024 - Veronica Donțu, candidat la Primaria Tamași, a venit la intalnirea cu Florin Ștefanescu, la Deșteptarea Podcast.   Articolul «Funcția de primar e ca o stare de spirit. Daca o ai atunci cand trebuie, ești foarte bine și poți sa mergi mai departe.» apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei…

«Lumea s-a nascut cu smartphonul in fașa, nu mai are treaba cu carțile»

09:35, 05.04.2024 - Scriitorul Ovidiu Bufnila a acceptat invitația lui Florin Ștefanescu și a venit la Deșteptarea Podcast pentru a discuta schimbarile de paradigma ale lumii in care traim. Articolul «Lumea s-a nascut cu smartphonul in fașa, nu mai are treaba cu carțile» apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul…

Premiera pentru Bacau: etapa de moto-mondial la finalul primaverii

09:50, 14.03.2024 - Fostul fotbalist al FCM Bacau, Cristi Ciocoiu a venit la intalnirea cu Deșteptarea Podcast, moderata de Dan Sion.   Articolul Premiera pentru Bacau: etapa de moto-mondial la finalul primaverii apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei bacauane! .

Investiții majore in modernizarea comunei Hemeiuș

01:36, 07.03.2024 - Constantin Sava, primarul comunei bacauane Hemeiuș, a venit la intalnirea cu Florin Ștefanescu, in cadrul unei noi ediții Deșteptarea Podcast. Articolul Investiții majore in modernizarea comunei Hemeiuș apare prima data in Deșteptarea Bacau - Liderul presei bacauane! .


Ce parere ai despre aceasta stire?