Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Germania afirmă că poate combate orice criză economică viitoare

Publicat:

Germania are capacitatea fiscala de a combate orice criza economica viitoare, a declarat duminica ministrul de , sugerand ca Berlinul ar putea aloca pana la 50 de miliarde de euro pentru cheltuieli suplimentare.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

SUA pune presiune pe Germania sa trimita rachete cu raza lunga de actiune Ucrainei

05:50, 26.04.2024 - Statele Unite spera ca recenta decizie a Washingtonului de a trimite rachete cu raza lunga de actiune Ucrainei va incuraja Germania sa faca acelasi lucru, lucru pe care Berlinul l-a exclus pana acum, a declarat joi un oficial american, transmite AFP, citat de AGERPRES.

Dupa ce a refuzat sa ofere Ucrainei rachete, Germania mai face o eschiva: Berlinul nu a livrat Kievului vehiculele blindate grele (ancheta BILD)

22:31, 22.04.2024 - Dupa ce a refuzat sa ofere Ucrainei rachete Taurus, Germania mai face o eschiva: Berlinul nu a livrat vehiculele blindate grele (ancheta BILD)Germania a intrerupt aprovizionarea cu vehicule blindate MRAP catre Ucraina, dezvaluie o ancheta a jurnaliștilor de la BILD.

Germania ofera ajutor financiar de 236 de dolari supraviețuitorilor Holocaustului afectați de atacurile din Israel

15:00, 13.04.2024 -  Germania va oferi un ajutor unic in valoare de 236 de dolari (220 de euro) supraviețuitorilor Holocaustului, pentru a-i ajuta sa faca fața impactului atacurilor conduse de Hamas din 7 octombrie in sudul Israelului.Berlinul va compensa 113.

Este China in criza economica? Vestul, da. China, ba! China la zi

09:05, 08.03.2024 - In materialul de astazi „China la zi” va prezentam traducerea din limba chineza a unui articol publicat de Global Times pe data de 1 martie 2023, cu privire la creșterea economica a Chinei din anul 2023.

De ce Europa are nevoie ca Germania sa fie o putere economica

15:45, 04.03.2024 - Daca economia germana  se va prabuși, Europa și-ar putea pierde capacitatea de a raspunde la crize, inclusiv la razboiul din Ucraina sau la o a doua președinție Trump in Statele Unite, și de a avansa programe politice ambițioase, cum ar fi extinderea industriei europene de aparare sau accelerarea tranziției…

Kremlinul susține ca armata germana discuta planuri pentru un atac asupra Rusiei. Berlinul reacționeaza: e „absurd”

13:25, 04.03.2024 - Kremlinul susține ca o presupusa inregistrare a discuțiilor dintre militari germani arata ca forțele armate ale Germaniei discuta planuri de a lansa atacuri pe teritoriul Rusiei, relateaza The Guardian. Germania a ripostat spunand ca astfel de acuzații sunt „absurde”.

Berlinul a redus estimarea privind cresterea economiei germane in acest an de la 1,3% la numai 0,2%

06:55, 22.02.2024 - Habeck a spus ca guvernul anticipeaza ca PIB-ul Germaniei va creste cu 1% in 2025. Vorbind in cadrul unui briefing de presa, ministrul a atribuit prognoza revizuita in scadere unui mediu economic global instabil si cresterii reduse a comertului mondial, alaturi de rate mai mari ale dobanzilor. Aceste…

CRIZA IN GERMANIA Mari companii germane din industria auto anunța restructurari masive și reduceri de personal

14:15, 16.02.2024 - Companiile germane se confrunta cu provocari fara precedent datorate schimbarilor tehnologice rapide, costurilor de capital in creștere și unei creșteri economice destul de anemica. Printre acestea, giganți precum Bosch, ZF, și SAP sunt forțați sa adopte masuri de austeritate severe, inclusiv restructurari…


Ce parere ai despre aceasta stire?